Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, Γιώργος Λιάγκας είναι γνωστό ότι πάντα πάλευε με τα περιττά κιλά και την αγάπη του για το φαγητό. Όμως, τα 117 κιλά που αντίκρισε το καλοκαίρι στη ζυγαριά του ήταν το καμπανάκι που τον ανάγκασε να πάρει αποφάσεις σοβαρές τόσο για την υγεία του όσο και για την εμφάνισή του, μιας και φέτος θα χτυπούσε σε διπλό ταμπλό στον ΑΝΤ1, τόσο με το «Lucky Room» όσο και με την παρουσίαση του μεγάλου σόου του σταθμού, το «Rising Star».
Ο ίδιος μιλώντας στους δημοσιογράφους, είχε πει αρχικά ότι για να χάσει τα κιλά, χρειάστηκε «να το ράψω... πραγματικά σταμάτησα να τρώω όπως έτρωγα».
Τι δίαιτα όμως έκανε; «Είπα, θα κόψω τα δύο γεύματα και θα τρώω μία φορά την ημέρα. Την υπόλοιπη μέρα θα τρώω μικρά πράγματα, π.χ., ένα τοστ με τυρί και γαλοπούλα. Δεν πεινάω, πίνω και αρκετό νερό και έχω κόψει το βραδινό γεύμα», ανέφερε ο παρουσιαστής στο περιοδικό «Λοιπόν» εξηγώντας για το πώς τα κατάφερε. Ουσιαστικά η διατροφή που ακολούθησε ο παρουσιαστής είναι αυτό που πάντα λένε οι διατροφολόγοι: μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα με διαφορά 3 ωρών μεταξύ τους και το βραδινό περιορισμένο και όχι μετά τις 7 το βράδυ! Ο Γιώργος Λιάγκας φροντίζει το πρωινό του να είναι ένα τοστ με άπαχο τυρί, στο ενδιάμεσο τρώει ένα φρούτο ή ξηρούς καρπούς και το μεσημεριανό στου στηρίζεται πάντα στην πρωτεΐνη, δηλαδή πράσινη σαλάτα με κοτόπουλο, κρέας μοσχαρίσιο άπαχο ή ψάρι, ενώ στη συνέχεια περιορίζεται σε ένα τοστ με γαλοπούλα και άπαχο τυρί ή ένα γιαούρτι για βραδινό.