
Για ακόμη ένα καλοκαίρι, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά βρίσκονται στην Τήνο και περνούν οικογενειακές διακοπές μαζί με τα παιδιά τους, Γιάννη και Δημήτρη.
Το ζευγάρι έχει επιλέξει να περάσει τις περισσότερες μέρες των διακοπών του αποκλειστικά και μόνο με τα παιδιά του, χαλαρώνοντας από την πίεση της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε και φορτίζοντας εποικοδομητικά τις μπαταρίες του ενόψει της νέας τηλεοπτικής χρονιάς.

Οι παρουσιαστές της πρωινής ζώνης του «ΑΝΤ1» σκέφτονται και αναζητούν αυτές τις μέρες το νέο πρόσωπο που θα προστεθεί στην παρέα της εκπομπής τους, αντικαθιστώντας τη Μαίρη Συνατσάκη, χωρίς ωστόσο ακόμη να έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένο όνομα.
Περισσότερα στο HELLO! που κυκλοφορεί

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr