Μετά και τη γέννηση της κόρης της, Μαρίνας η παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη είχε πάρει κάποια επιπλέον κιλά, όμως εξακολουθεί να διατηρεί αψεγάδιαστη τη σιλουέτα της.
Η ίδια είχε παραδεχτεί στην εκπομπή της ότι έκανε κάποιου είδους διατροφή, ένα πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής, την οποία αποκαλύπτει το περιοδικό Ciao
1η μέρα
Πρωινό: 1 φλιτζάνι γάλα 2%, με 30γραμμάρια δημητριακά
Δεκατιανό: 1 πορτοκάλι και 3 ξερά σύκα
Μεσημεριανό: 120 γραμμάρια ψάρι ψητό, σαλάτα με μαρούλι, κρεμμύδι, 1 κ,γλ. ελαιόλαδο, λεμόνι.
Απογευματινό: 2 φλιτζάνια πεπόνι και 1 ροδάκινο
Βραδινό: 1 φλιτζάνι χόρτα βρασμένα, λεμόνι και 1 μικρή πατάτα βρασμένη
2η μέρα
Πρωινό:1 τοστ με 1 φέτα τυρί light
Δεκατιανό: 1 μπανάνα
Μεσημεριανό: 120 γραμμάρια ψαρονέφρι ψητό, σαλάτα με 1 φλιτζάνι ντομάτα, 1 φλιτζάνι αγγούρι, πιπεριά, κρεμμύδι, 1 κ.γλ ελαιόλαδο
Απογευματινό: 2 ακτινίδια και 1 νεκταρίνι
Βραδινό: 200 γραμμάρια γιαούρτι 2% με 1 κ.σ. μέλι
3η μέρα
Πρωινό: 1 αυγό βρασμένο και 2 φρυγανιές
Δεκατιανό: 200 γραμμάρια γιαούρτι 2% με1/2κ.γ. μέλι και 5 καρύδια
Μεσημεριανό: 2 φλιτζάνια αρακά γιαχνί, μαγειρεμένο με 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Απογευματινό: 15 κεράσια, 1 φλιτζάνι φράουλες και 1/2φλιτζανιού ανανά
Βραδινό: Σαλάτα με μαρούλι, 1 φλιτζάνι καρότο, πιπεριά, κρεμμύδι και 70 γραμμάρια ανθότυρο.
4η μέρα
Πρωινό: 1 φλιτζάνι γάλα 2% με 30 γραμμάρια δημητριακά
Δεκατιανό: 2 βερίκοκα και 1 ροδάκινο
Μεσημεριανό: 1 1/2 φλιτζάνι ζυμαρικά βρασμένα με 2,κ. γλ. κόκκινη σάλτσα, σαλάτα με μαρούλι, 1 κ.γλ. ελαιόλαδο και 40 γραμμάρια ανθότυρο
Απογευματινό: 2 ακτινίδια και 5 κεράσια
Βραδινό: Σαλάτα με 1 φλιτζάνι ντομάτα, 1 φλιτζάνι αγγούρι, 50 γραμμάρια τυρί cottage και 5 ελιές
5η μέρα
Πρωινό: 2 φρυγανιές με 1 φέτα τυρί light
Δεκατιανό: 10 αμύγδαλα και 2 ξερά σύκα
Μεσημεριανό: Αγκινάρα με λαχανικά 1 φέτα ψωμί και 40 γραμμάρια ανθότυρο.
Απογευματινό: 1 νεκταρίνι και 1 ροδάκινο
Βραδινό: 1 ποτήρι γάλα 2% με 45 γραμμάρια δημητριακά
6η μέρα
Πρωινό: 1 φλιτζάνι γάλα 2% με 30 γραμμάρια δημητριακά
Δεκατιανό: 2 φλιτζάνια πεπόνι και 3 βερίκοκα
Μεσημεριανό: 100 γραμμάρια γαρίδες ψητές, 1 1/2 φλιτζάνι κυλοκυθάκια ψητά, 1 κ.σ. ελαιόλαδο και 2 πιπεριές ψητές
Απογευματινό: 20 φιστίκια Αιγίνης και 1 πορτοκάλι
Βραδινό: Σαλάτα με μαρούλι, 5 ντοματίνια, πιπεριά, ξίδι μπαλσάμικο και 2 μικρά παξιμάδια
7η μέρα
Πρωινό: 2 κριτσίνια με σουσάμι
Δεκατιανό: 200 γραμμάρια γιαούρτι 2% με 1 φλυτζάνι ανανά
Μεσημεριανό: Ομελέτα (με 2 αυγά, πιπεριά, μανιτάρια, μαγειρεμένη με ελάχιστο λάδι), 1 φλιτζάνι μελιτζάνες ψητές, 1 κ.σ. ελαιόλαδο και 2 πιπεριές ψητές
Απογευματινό: 1 φλιτζάνι φράουλες και 2 ακτινίδια
Βραδινό: 1 τοστ με 2 φέτες τυρί light
Πηγή: Ciao