
Άλλη μια γνωστή ελληνίδα απόφάσισε να κάνει το τεστ για τον κορονοϊό σε ιδιωτικό κέντρο εξέτασης και το ανακοίνωσε μέσω instagram.
Η Έλενα Χριστοπούλου έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram την Πέμπτη, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.
Πάντα στιλάτη και κομψή, η Χριστοπούλου φόρεσε ένα μαντήλι στα μαλλιά για να κρύψει τη ρίζα, βάφτηκε ελαφρώς, ντύθηκε και βγήκε έξω από το σπίτι της μετά από 13 ημέρες εγκλεισμού, μόνο για να κάνει το τεστ και να επιστρέψει. Και αποφάσισε να μοιραστεί με τους φίλους της τα συναισθήματά της και την ευχή να βγούμε γρήγορα από όλο αυτό.
Η κριτής του My Style Rocks σε σχόλιο κάτω από την ανάρτησή της αποκάλυψε μάλιστα πως ο λόγος που αποφάσισε να κάνει το τεστ ήταν επειδή της το είπε ο γιατρός της, καθώς είχε συμπτώματα γρίπης και ήθελε να είναι σίγουρη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr