Follow us

Taylor Swift: "Δεν ξέρω και πολλά για τον έρωτα"

Τι αποκαλύπτει η νεαρή τραγουδίστρια όσο οι φήμες την θέλουν να έχει χωρίσει από τον Conor Kennedy

Η Taylor Swift χώρισε ενώ παραδέχεται ότι δεν ξέρει πολλά από αγάπη

Το ειδύλλιο τους κράτησε λιγότερο από τρεις μήνες. Όλο το καλοκαίρι φήμες έδιναν και έπαιρναν για την σχέση του ζευγαριού, το οποίο δεν προσπαθούσε καν να κρυφτεί από τους φωτογράφους ενώ έδειχνε ότι όλα πήγαιναν καλά.


Το αποκλειστικό δημοσίευμα του περιοδικού Us Weekly, ωστόσο, αποκαλύπτει ότι το ζευγάρι πλέον δεν είναι μαζί. Σύμφωνα με ένα στενό φίλο του ζευγαριού: “Η Taylor και ο Conor έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό (...) Πάει σχεδόν ένας μήνας που δεν έχουν ειδωθεί. Η Taylor είναι πολύ απασχολημένη με την προώθηση του νέου της άλμπουμ και δεν θα έχει ελεύθερο χρόνο μέχρι το τέλος του χρόνου τουλάχιστον” ενώ προσθέτει στο τέλος: “Ήταν θέμα απόστασης. Κανένας δεν στενοχωρήθηκε πολύ. Είναι πολύ καλά και οι δυο”.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες φήμες θέλουν την σχέση να έχει “καταστρέψει” η ίδια η 22χρονη τραγουδίστρια λόγω της συμπεριφοράς της. Το ρεπορτάζ του Radar Online υποστηρίζει ότι “Ο Conor είναι απλά ένα 18χρονο παιδί και δεν έχει σκεφτεί τίποτε σοβαρό. Όμως η Taylor ψάχνει την αδελφή ψυχή της και τον τρόμαξε με το πόσο απαιτητική είχε γίνει”. Το δημοσίευμα όμως συνεχίζει έχοντας προσάψει στην νεαρή τραγουδίστρια και άλλες, πιο σοβαρές, κατηγορίες: “Ήταν κολλημένη με την ιδέα του να βγαίνεις με έναν Kennedy και όχι με τον ίδιο τον Conor Kennedy”.

Πριν από όλα αυτά, αλλά με το σωστό timing, η Taylor είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη στην εκπομπή της Katie Couric, η οποία θα προβληθεί σήμερα, 26 Οκτωβρίου.

Taylor Swift: "Δεν ξέρω και πολλά για τον έρωτα"
Credit: Disney-ABC

Σε ένα απόσπασμα της εκπομπής φαίνεται ότι η Taylor λύγισε και αποκάλυψε την αδυναμία της να ζήσει σαν μια κοπέλα όπως όλες οι άλλες. "Δεν ξέρω πώς να κάνω μια φυσιολογική σχέση. Προσπαθώ να φέρομαι φυσιολογικά, να αγαπώ φυσιολογικά και να ζω μια φυσιολογική ζωή, αλλά υπάρχει πάντα ένας μεγεθυντικός φακός σε ό,τι συμβαίνει στις σχέσεις μου. Φαίνεται ότι δεν ξέρω και πολλά για τον έρωτα" εξομολογήθηκε η ξανθιά Swift.


Δες επίσης:

Ποιοι είναι οι 15+1 celebrities που είναι εθισμένοι με το Instagram;
Η Nicole Kidman υποδύεται την Grace Kelly
Οι φωτογραφίες από τις πρόβες του μιούζικαλ "Chicago"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ