Follow us

Σακης Ρουβάς: Τι φόρεσε στη σκηνή των Mad Awards;

Για ακόμη μια φορά ο Σάκης και η στυλίστρια του Χρυσάνθη Θωμάτου επέλεξαν το Δημήτρη Πέτρου για μια sur mesure δημιουργία

Σακης Ρουβάς: Τι φόρεσε στη σκηνή των Mad Awards;


Για ακόμη μια φορά ο Σάκης και η στυλίστρια του Χρυσάνθη Θωμάτου επέλεξαν το Δημήτρη Πέτρου για μια sur mesure δημιουργία ειδικά για τη βραδιά των Mad Awards.


Ο Δημήτρης Πέτρου σχεδίασε ένα κοστούμι στο must χρώμα του καλοκαιρού, σε μια πολύ εντυπωσιακή απόχρωση του μπλε και το συνδύασε με μαύρες λεπτομέρειες στο πέτο και τα κουμπιά. Το overized παπιγιόν, επίσης από τη συλλογή του σχεδιαστή, έδωσε ένα τόνο glam και ενέτεινε το δυναμισμό του look. Η επιλογή του χρώματος ήταν πολύ έξυπνη καθώς έκανε το look πιο καλοκαιρινό και βεβαια χάρισε στο Σάκη μια από τις πιο stylish στιγμές στη «Mad Awards» καριέρα του.

Σακης Ρουβάς: Τι φόρεσε στη σκηνή των Mad Awards;

Ο Σάκης τραγούδησε το κομμάτι «Μια χαρά να περνάς» ενώ δεν έλειψε η στιγμή που μια φαν κατάφερε να περάσει τη γραμμή των security, να ανέβει στη σκηνή και να κρατήσει το Σάκη αγκαλιά μέχρι το φινάλε!

Σακης Ρουβάς: Τι φόρεσε στη σκηνή των Mad Awards; - εικόνα 2

Ο Σάκης έφυγε από το κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do κρατώντας το βραβείο για τον Καλύτερο Άνδρα Καλλιτέχνη και το Video Clip της Χρονιάς.

Σακης Ρουβάς: Τι φόρεσε στη σκηνή των Mad Awards; - εικόνα 3
H μπάντα στο act του Σάκη ήταν ντυμένη με κόκκινα κλος μίνι φορέματα BSB

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr