Ο μόνος λόγος, που το να είσαι αναγνωρίσιμος δεν είναι απολύτως μάταιο, είναι πως όσο έχεις αυτή την εφήμερη ιδιότητα, αξίζει ποτέ- πότε να ριψοκινδυνεύεις, να μιλάς.
Βγαίνουν, βέβαια, οι ξερόλες και λένε: «όλα είναι στημένα» ή πως «ο τάδε πουλάει τον γάμο του, το διαζύγιο του, τις οικογενειακές του φωτογραφίες». Για να δούμε, όμως, το ζήτημα ρεαλιστικά στην Ελλάδα δεν μπορείς και λόγω έλλειψης οργάνωσης, αλλά και λόγω οικονομικού μαρασμού, να στήσεις ή πουλήσεις πλέον τίποτα. Μην ακούτε λοιπόν ηλιθιότητες.
Δεν πληρώνονται οι άνθρωποι για εξώφυλλα, δεν υπάρχουν πια ούτε πολλά περιοδικά και όσα απέμειναν, μαζί τους και οι τηλεοπτικές εκπομπές και τα sites έχουν ανάγκη την ζωή και ματαιοδοξία του καθενός ή την ελπίδα του για να πουλήσουν τους εαυτούς τους.
Για να επανέλθω όμως στην σημασία της «επωνυμίας», οι άνθρωποι στο εξωτερικό που έχουν λιγότερη καχυποψία να αντιμετωπίσουν συνηθίζουν να δίνουν ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις γιατί δε φοβούνται να μιλούν για ευτυχίες, επιτυχίες αλλά και για αρρώστιες, για περιπέτειες. Ποιο το νόημα να εμφανίζεσαι μονίμως ατσαλάκωτος λες και έχεις κάνει Bottox στην ταχτοποιημένη ζωούλα σου;
Διάβασε περισσότερα στο Yupiii.gr