Follow us

Η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε στην Ελλάδα | Το total white look της

Μετά τη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε στην Αθήνα.

MissBloom TEAM
Μαρίνα Σάττι NDP

Η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Η τραγουδίστρια γύρισε μαζί με τους εκφωνητές της Eurovision 2024 και όλη την ελληνική αποστολή επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά από δύο εβδομάδες στη Σουηδία.

Η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε στην Ελλάδα | Το total white look της
Θανάσης Αλευράς - Μαρίνα Σάττι - Ζερόμ Καλούτα - Φωκάς Ευαγγελινός.

Η Μαρίνα Σάττι επέλεξε για την επιστροφή της να κάνει ένα total white look. Μάλιστα ολοκλήρωσε το look με τα πιο διάσημα άσχημα παπούτσια της σεζόν.

ΜΑρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια στις πρώτες της δηλώσεις είπε: "Είμαστε ικανοποιημένοι. Πάνω κάτω αυτό που ξέραμε συνέβη. Είχα μια αγωνία για τον αν θα καταφέρω να το φέρω εις πέρας, οπότε χάρηκα που η παρουσίαση η τελική στον τελικό ήταν καλύτερη. Δεν είχα πυρετό, ούτε κάτι τέτοιο, απλώς είχα κρυώσει πάρα πολύ. Ίσως κάποιες φορές είτε λόγια μου είτε προθέσεις μου κάπως μπορεί να παρερμηνευόταν. Μετά από μια ημέρα που ήμασταν 15 ώρες στην αρένα, πήγαμε στη συνέντευξη τύπου, μου δόθηκε ο λόγος, γιατί μίλησα πρώτη. Από εκεί και πέρα πέρασε μια ώρα που ήμασταν μέσα στον χώρο κουρασμένοι και χαλαροί και υπήρχε ένα γκρουπ Ελλήνων μπροστά μου που χαζολογούσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου. Αυτό που συνέβη δεν ήταν κάποιο official statement και ειδικά πάνω στο θέμα του Ισραήλ δεν θα το έκανα καθόλου με αυτόν τον τρόπο και με αυτόν τον τόνο. Ίσως χαζομάρα μου που θεώρησα ότι εκείνη τη στιγμή είχε φύγει το focus από πάνω μου, αλλά αν δείτε όλη τη συνέντευξη τύπου θα δείτε όλο το χαζολόγημα και όχι το συγκεκριμένο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr