Follow us

"Παντού μαζί" | Η Ιωάννα Μαλέσκου αμακιγιάριστη στο καμαρίνι της με την κόρη της

Η Ιωάννα Μαλέσκου στα παρασκήνια της εκπομπής της με τη μικρή Μαρίλια.

MissBloom TEAM
Η Ιωάννα Μαλέσκου με την κόρη της, Μαρίλια @imaleskou

Η κόρη της, Μαρίλια αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα για την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία φροντίζει να αφιερώνει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στην πριγκίπισσά της.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται πως βρήκε τον ιδανικό τρόπο να βρίσκεται ακόμη περισσότερες ώρες κοντά στην κορούλα της, παίρνοντάς τη μαζί στα παρασκήνια της εκπομπής της, εκεί όπου η μικρή Μαρίλια μπορεί να ανακαλύψει από πρώτο χέρι τον κόσμο της τηλεόρασης, ανάμεσα σε πλατό, κάμερες και δοκιμαστήρια.

Διαβάστε Επίσης

Το γλυκό κορίτσι φαίνεται μάλιστα πως διασκεδάζει την παραμονή του στο κανάλι του Open, ακολουθώντας τα βήματα της μαμάς της ήδη από νωρίς. Η Ιωάννα Μαλέσκου μάλιστα ανήρτησε μία φωτογραφία με την πριγκίπισσά της από το καμαρίνι της όσο ετοιμαζόταν για ένα νέο "Ραντεβού το ΣΚ". Μαμά και κόρη πόζαραν μαζί στον καθρέφτη χωρίς φίλτρα, με την Ιωάννα Μαλέσκου να γράφει "Μαζί", δείχνοντας έτσι ότι με το κορίτσι της είναι αχώριστες και ακολουθούν παντού η μία την άλλη.

Η Ιωάννα Μαλέσκου με την κόρη της στο καμαρίνι της

Η Ιωάννα Μαλέσκου στο Άμστερνταμ

Μιας και τη φετινή σεζόν βρίσκεται στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου, η αρχή της εβδομάδας ξεκινά πάντα με πιο χαλαρούς ρυθμούς για την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία πρόσφατα εκμεταλλεύτηκε τις ελεύθερες μέρες της για μία σύντομη απόδραση στην Ολλανδία.

Και σε αυτό το ταξίδι μάλιστα δεν ήταν μόνη της, αλλά ούτε και με τον σύζυγο και την κόρη της, αλλά με τον κολλητό και νονό της πριγκίπισσάς της, Μάνο Παραδείση. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σχεδιαστής διατηρούν μία στενή φιλία ετών, η οποία επισφραγίστηκε με την κουμπαριά τους τον Σεπτέμβριο στη βάφτιση της μικρής Μαρίλιας.

Η απόδραση στο Άμστερνταμ λοιπόν ήταν αυτήν τη φορά "υπόθεση κολλητών" για την Ιωάννα Μαλέσκου, με εκείνη και τον Μάνο Παραδείση να μοιράζονται μία selfie τους από το αεροδρόμιο της ολλανδικής πρωτεύουσας, γράφοντας χαρακτηριστικά "κολλητοί στο εξωτερικό" και κάνοντας έτσι γνωστό το κοινό τους ταξίδι.

Και από όσα ανήρτησε αργότερα η παρουσιάστρια του Open στον λογαριασμό της στο instagram, οι δυο φίλοι φαίνεται πως τα πέρασαν μια χαρά, κάνοντας τις βόλτες τους στο "παγωμένο" Άμστερνταμ και θαυμάζοντας τη διάσημη ευρωπαϊκή πόλη τη χειμερινή τουριστική περίοδο.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr