Follow us

"Μεγαλώνουμε μαζί" | Η έφηβη Τάμτα με την κόρη της σε ένα σπάνιο καρέ

Μία σπάνια φωτογραφία με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της δημοσίευσε η Τάμτα.

MissBloom TEAM
Τάμτα NDP

Μπορεί να μην επεδίωξε ποτέ η προσωπική της ζωή να βρίσκεται στο στόχαστρο, με αφορμή όμως την ξεχωριστή ημέρα στη ζωή της κόρης της η Τάμτα ανήρτησε μία εξαιρετικά σπάνια φωτογραφία των δυο τους από το μακρινό παρελθόν στη Γεωργία.

Για να ευχηθεί στην Άννυ της, που την Τρίτη 11 Νοεμβρίου έκλεισε τα 30, η pop star δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο, όπου μαμά και κόρη απεικονίζονται ξαπλωμένες αγκαλιά, η μία στα εφηβικά και η άλλη στα παιδικά της χρόνια.

"Μεγαλώνουμε μαζί" | Η έφηβη Τάμτα με την κόρη της σε ένα σπάνιο καρέ

"Δεν ξέρω ποια μεγάλωσε ποια. Ξέρω όμως πως μεγαλώσαμε μαζί. Χρόνια πολλά", έγραψε η ίδια σε συνέχεια των όσων έχει πολλές φορές εξομολογηθεί για την κόρη της, την οποία απέκτησε σε ηλικία μόλις 14 ετών, με αποτέλεσμα οι δυο τους να μεγαλώνουν σαν αδερφές.

Διαβάστε Επίσης

Το παρελθόν στη Γεωργία και η σχέση με τον Πάρι Κασιδόκωστα

Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μητρότητα που ήρθε τόσο νωρίς στη ζωή της, αλλά και τον γάμο από τον οποίο θέλησε να φύγει, παίρνοντας μαζί της την κόρη της και κάνοντας μια καινούρια αρχή στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, σε πρόσφατη εξομολόγησή της στο podcast της Άννας Μαρίας Βέλλη η ίδια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: "Στα 14 μου, ο πρώην σύντροφός μου ήταν πολύ ερωτευμένος, εγώ όχι και τόσο. Περισσότερο ήταν ο ενθουσιασμός ότι κάποιος σε αγαπάει τόσο πολύ. Δεν ήμουν ερωτευμένη", ενώ σε άλλο σημείο είχε αναφέρει: . "Γενικά ήμουν παιδί. Είναι κάπως περίεργο να μιλάω γι’ αυτό γιατί ακούνε και μικρές ηλικίες. Αυτά γίνονταν παλιά και δεν ήταν σωστά. Στα 14 δεν ήταν φυσιολογικό – ούτε και για τη Γεωργία. Στα 16, 17 ίσως. Τότε ο άντρας μου ήταν 16 χρονών. Δυόμιση χρόνια διαφορά είχαμε... Ο μπαμπάς μου δεν ήταν παρών στη ζωή μου, ζούσε σε άλλη πόλη με τη δική του οικογένεια. Δεν ρωτήσαμε, απλά ανακοινώθηκε".

Γυρνώντας στο σήμερα παρόλα αυτά, η ίδια πλέον αισθάνεται απέραντη περηφάνια για την Άννυ της, την οποία από πολύ μικρή θαύμαζε για την ανεξαρτησία της, ενώ η ίδια βιώνει εδώ και πολλά χρόνια την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της, Πάρι Κασιδόκωστα.

Το ζευγάρι μένει κάτω από την ίδια στέγη στη Βουλιαγμένη, με την Τάμτα να έχει εκφράσει δημόσια πως "νιώθει πολύ τυχερή που έχει αυτόν τον άντρα στο πλευρό της".

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr