Instagram
Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έγινε για πρώτη φορά μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Κίμωνα Κουρή.
Και μπορεί η ίδια να μην είναι από τις κατεξοχήν προσωπικότητες με μεγάλη δραστηριότητα στα social, ωστόσο αυτήν τη φορά θέλησε να δώσει μία γεύση στους θαυμαστές της από το πώς έμοιαζε ο δικός της Οκτώβρης, τώρα που ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του.
Ανάμεσα στις φωτογραφίες που η ηθοποιός μοιράστηκε ξεχώρισε φυσικά αυτή της χαλαρής βόλτας της με τον γιο της, στην οποία εκείνη απεικονίζεται να κρατά το καρότσι του μπέμπη, κοιτάζοντας την κάμερα με ένα πλατύ χαμόγελο, ενδεικτικό της απέραντης ευτυχίας που βιώνει στο πλευρό του.

Το νέο κεφάλαιο της μητρότητας
Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου βρίσκεται πια σε μία νέα φάση ζωής, υπέροχη, αλλά και γεμάτη από απαιτήσεις και προκλήσεις, ενώ καλείται να προσαρμοστεί πια στην καινούρια της καθημερινότητα, όπου πλέον απόλυτη προτεραιότητα έχουν οι ανάγκες του μωρού της.
Σε προηγούμενη ανάρτηση που είχε μάλιστα κάνει η ηθοποιός, κρατώντας και πάλι το καρότσι του γιου της, είχε γράψει χαρακτηριστικά, 'Ώστε ο υπόλοιπος κόσμος συνέχιζε κανονικά όλες αυτές τις μέρες ε…", μία φράση με την οποία σίγουρα ταυτίζεται κάθε νέα μητέρα.
Καλωσορίζοντας στον κόσμο ένα νέο πλάσμα, είναι πολύ σύνηθες για μία νέα μαμά να χάνει πολλές φορές την αίσθηση του χώρου και του χρόνου, αφού πλέον όλος ο κόσμος της περιστρέφεται γύρω από το μωρό της. Αυτό συχνά έχει ως αποτέλεσμα να νιώθει πως συχνά δεν βρίσκεται σε επαφή με την εξωτερική πραγματικότητα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

