Το Πάσχα είναι λίγες ημέρες μακριά και η Ευγενία Δημητροπούλου μπήκε στην κουζίνα με την κόρη της, Εύα και ετοίμασαν μαζί μια πασχαλινή συνταγή.
Μαμά και κόρη απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί και τις περισσότερες φορές μπαίνουν στην κουζίνα και φτιάχνουν απολαυστικά πράγματα. Τώρα οι δυο τους έφτιαξαν πασχαλινά κουλουράκια και μάλιστα η ίδια μας ενημέρωσε ότι βγληκαν και πεντανόστιμα.
Η Ευγενία Δημητροπούλου σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε πει για την απόφαση της να υιοθετήσει ότι: "Δεν κατάλαβα γιατί έκανε τόσο μεγάλη αίσθηση σε όλους. Δεν κάναμε τίποτα περισσότερο από αυτό που κάνει κάποιος για να δημιουργήσει οικογένεια. Με τον σύζυγό μου ήταν η πρώτη μας επιλογή να υιοθετήσουμε παιδί, είμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε. Είναι υποχρεωτικό να στέλνουμε report στη χώρα που υιοθετήσαμε την Εύα μέχρι τα 18 της χρόνια. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό να γνωρίσει τους βιολογικούς της γονείς αλλά θα ήμουν διατεθειμένη να ταξιδέψω μαζί της για να δει τις ρίζες της μεγαλώνοντας, είναι πολύ μικρή ακόμα".
"Πάντα υπάρχει χρόνος για την Εύα, όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Αν επιλέγεις τον ελεύθερο σου χρόνο να τον αφιερώνεις στην οικογένεια, τότε τα καταφέρνεις. Η κόρη μου είναι πολύ δυναμική και κάνει πράγματα που σε εμένα φαντάζουν επικίνδυνα. Μου λένε ότι γενικά είμαι ψύχραιμη ως μαμά, αλλά η Εύα είναι έντονο παιδί. Δε φωνάζω στην κόρη μου, θέλω πάντα να είμαι κοντά" πρόσθεσε επίσης.