Follow us

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Το λέω ευθέως, δέχτηκα εκβιασμό"

Όσα είπε η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη στην ημερίδα των Womantoc και Harpersbazaar, "Η ισότητα ως τρόπος ζωής".

MissBloom TEAM
Όλγα Κεφαλογιάννη

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε για το διαζύγιό της στην ημερίδα "Η ισότητα ως τρόπος ζωής" που πραγματοποιήθηκε από το Harper's Bazaar και το WomanToc στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη ξεκίνησε τη συζήτηση για την απόφαση της υπουργού να μιλήσει ανοιχτά για το διαζύγιό της και τον αντίκτυπο που είχε στη δημόσια σφαίρα.

Η υπουργός Τουρισμού είπε αρχικά: "Η προσωπική ζωή μιας γυναίκας πολιτικού δεν αντιμετωπίζεται όπως θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται με ουδετερότητα, αλλά είναι λίγο σαν να αντιμετωπίζεται με μεγεθυντικό φακό. Νομίζω οι πολιτικοί έχουν χωρίσει και δεν έχει ασχοληθεί κανείς ποτέ με το θέμα. Με το που χωρίς μια γυναίκα πολιτικός γίνεται αναπόφευκτα μπορώ να πω θέμα συζήτησης".

"Πρέπει να σας ομολογήσω ότι μιλώντας με συναδέλφους μου γυναίκες μού έχουν αποκαλύψει ότι έχουν δεχτεί και εκείνες την ίδια πίεση, 'ότι κοίτα, μη βγεις να πεις και πολλά πράγματα, γιατί θα καταστρέψουν την καριέρα' Άρα, έχεις και με έναν τρόπο έναν έμμεσο εκβιασμό, επειδή ξέρουν ότι σε γυναίκα στη δημόσια σφαίρα. Το λέω ευθέως, δέχτηκα εκβιασμό" πρόσθεσε η κ. Κεφαλογιάννη.

"Ξέρουν ότι η κοινωνία είναι αμείλικτη απέναντι σε μια γυναίκα πολιτικό, άρα ότι οτιδήποτε κάνουμε κρίνεται με με πολύ μεγαλύτερη αυστηρότητα που σημαίνει ότι τελικά είμαστε πολύ πιο εύκολα στην πλευρά και στη θέση τη δύσκολη. [..] Η κοινωνία νομίζω ότι δίνει στη γυναίκα την δυνατότητα να είναι συγκρατημένη. [..] Δεν νομίζω ότι θέλει να τη δει ποτέ, ούτε θυμωμένη, ούτε κυρίως πληγωμένη" συμπλήρωσε η υπ. Τουρισμού.

Πηγή: yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr