Follow us

Νικόλαος Ντε Γκρες | Το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη και τα δυο παιδιά της

Το ζευγάρι έκανε μια μίνι απόδραση μετά τον γάμο.

MissBloom TEAM
Χρυσή Βαρδινογιάννη NDP Photo Agency

Το πρώτο οικογενειακό ταξίδι τους στο εξωτερικό μετά τον γάμο του στην Πλάκα έκαναν ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η σύζυγός του, Χρυσή Βαρδινογιάννη. Το ζευγάρι που έχει ταξιδέψει και στο παρελθόν μαζί εκτός Ελλάδος, επέλεξε στο πρώτο κοινό ταξίδι μαζί με τα δυο παιδιά της Χρυσής, τον Γιώργο - Σκεύο και την Κάρεν - Αγάπη να γίνει στην Ιταλία.

Νικόλαος Ντε Γκρες & Χρυσή Βαρδινογιάννη | Νέες, αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Όπως έχει αποκαλύψει ο Νικόλαος Ντε Γκρες το ζευγάρι ταξίδεψε ηανά στο εξωτερικό τον περασμένο Φεβρουάριο, ωστόσο, αυτή τη φορά έφυγαν όλοι μαζί και με τα δυο παιδιά της Χρυσής Βαρδινογιάννη από τον γάμο της με τον Νίνο Ξυπολυτά για τη Ρώμη.

Η κάμερα της εκπομπής Buongiorno συνάντησε όλη την οικογένεια κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. "Περάσαμε μια χαρά, ευχαριστούμε πολύ. Πολύ όμορφα. Το Πάσχα θα είμαστε εδώ, εννοείται" ανέφερε ο Νικόλαος Ντε Γκρες χαρακτηριστικά.

Νικόλαος Ντε Γκρες και Χρυσή Βαρδινογιάννη | Η νέα δημόσια εμφάνιση & το ταξίδι στο εξωτερικό

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr