"Γεννημένος αθλητής" | Ο Κικίλιας Jr βρήκε το αγαπημένο του σπορ

Στο γήπεδο μαζί με τη μητέρα του, Τζένη Μπαλατσινού.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Στα βήματα του μπαμπά του φαίνεται πως βαδίζει ο μικρός Παναγιώτης Αντώνιος Κικίλιας και δεν σταματά να γεμίζει χαμόγελα χαράς και ενθουσιασμού τους γονείς του, Βασίλη Κικίλια και Τζένη Μπαλατσινού. Ο μικρός φαίνεται να είναι γεννημένος αθλητής - ο πατέρας του ήταν πρωταθλητής στο μπάσκετ- και έχει ήδη βρει το αγαπημένο του σπορ.

Μαζί με τη μητέρα του, Τζένη Μπαλατσινού ο Κικίλιας Jr βρέθηκε στο γήπεδο και έπαιξε ποδόσφαιρο. Ο γιος του ζευγαριού αγαπά τον αθλητισμό και από μικρή ηλικία έχει ξεκινήσει τις εξωσχολικές δραστηριότητες με τους γονείς του να αποτελούν τους μεγάλους θαυμαστές του.

Περήφανη μητέρα η Τζένη Μπαλατσινού απαθανάτισε τον γιο της εν δράση και δημοσίευσε μια φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο Παναγιώτης Αντώνιος είναι πια 4,5 χρόνων και έχει γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο σπίτι, τόσο για τους γονείς του όσο και τα μεγαλύτερα αδέλφια του -παιδιά της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου- που του έχουν αδυναμία.

Η Τζένη Μπαλατσινού απαθανατίζει τον Βασίλη Κικίλια και τον Παναγιώτη Αντώνιο στο πιο cute στιγμιότυπο τους