
Στις 19 Ιανουαρίου ο 34χρονος γιος της Μαίρης Βιδάλη, Κάρολος, "έφυγε” από τη ζωή έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Σύσσωμος ο κόσμος του θεάτρου συμπαραστάθηκε στη γνωστή ηθοποιό, η οποία επέδειξε τεράστια δύναμη και αξιοπρέπεια στις δύσκολες αυτές στιγμές.
Όπως μάλιστα είχε πει και στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον θάνατο του παιδιού της, στην εκπομπή "Buongiornο”: "Ο γιος μου ήταν καταδικασμένος, γιατί είχε μία πολύ σπάνια μορφή καρκίνου. Το ξέραμε από την αρχή, τον έχω κλάψει δύο φορές. Μία πριν δύο χρόνια, και μία τώρα. Ήταν πολύ αισιόδοξο άτομο και δυνατό, μακάρι όλοι οι ασθενείς να είναι έτσι. Μέχρι τελευταία στιγμή ελπίζαμε ότι θα βρεθεί κάποια λύση. Και εκείνος, ενώ ήταν καταδικασμένος για μέρες, έζησε δύο χρόνια. Τον πρώτο χρόνο ήταν πάρα πολύ καλά, νομίζαμε ότι το είχε ξεπεράσει”.
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε λοιπόν, η αγαπημένη ηθοποιός, επέστρεψε στο θεατρικό σανίδι καθώς στο θέατρο "Διάχρονο” πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα των παραστάσεων "Έτσι όπως με θες” και "Ο άνθρωπος με το λουλούδι στο στόμα”. Φίλοι και συνεργάτες τίμησαν την ηθοποιό και τους συμπρωταγωνιστές της, ενώ ανατριχίλα προκάλεσε η αγκαλιά της Μαίρης Βιδάλη με τον Οδυσσέα Σταμούλη, ο οποίος πριν περίπου δύο χρόνια "έχασε” τον γιο του.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr