
Μικρά και συχνά γεύματα επιλέγει και για την περίοδο της εγκυμοσύνης της η Ελένη Τσολάκη και προσπαθεί να τρώει κυρίως σπιτικά φαγητά. Η γνωστή παρουσιάστρια που βρίσκεται σε γλυκιά αναμονή για το πρώτο της παιδί, μπήκε αυτή τη φορά στην κουζίνα και ετοίμασε ένα αγαπημένο "μαμαδίστικο"¨φαγητό.
Καθώς ο καιρός "ανοίγει" τα λαχανικά έχουν την τιμητική τους και ένα από τα πιο νόστιμα φαγητά της άνοιξης, τα γεμιστά έρχονται να κατακλύσουν τα μεσημεριανά τραπέζια.

Αυτή τη φορά,λοιπόν, μετά το τέλος της εκπομπής της στο Open η Ελένη Τσολάκη αφού ξεκουράστηκε λίγο, μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε γεμιστά για την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια επέλεξε πράσινες πιπεριές και ντομάτες και συνόδευσε το φαγητό της με πατάτες φούρνου.
Η Ελένη Τσολάκη με το ροζ κοστούμι από τη Zara που θα σε κάνει να ανυπομονείς για την άνοιξη
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr