Follow us

Η Αγάπη Πολίτη σε νέα εμφάνιση | Το αυστηρό office look της μητέρας της Χρυσής Βαρδινογιάννη

Νέα βραδινή εμφάνιση για την Αγάπη Πολίτη.

MissBloom TEAM
Αγάπη Πολίτη Panoulis

Η Αγάπη Πολίτη δεν κάνει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, όμως με αφορμή τον γάμο της κόρης της, Χρυσής Βαρδινογιάννη με τον Νικόλαο Ντε Γκρες, η ίδια ήρθε ξανά στο προσκήνιο.

Διαβάστε Επίσης

Η Αγάπη Πολίτη βρέθηκε στην απονομή των "Χρυσών Σκούφων" από το Αθηνόραμα και πόζαρε στους φωτογράφους μαζί με την Όλγα Κεφαλλογιάννη. Οι δύο τους έχουν αρκετά καλή σχέση και αρκετά συχνά κάνουν και κοινές εμφανίσεις. Η Αγάπη Πολίτη επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και χρυσά αξεσουάρ.

Πολίτη
Ο Χριστόφορος Καπαρουνάκης, η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, η Αναπληρώτρια Περιφερειάρχης Αττικής Χριστίνα Κεφαλογιάννη, η Άννη Ηλιοπούλου, εμπνεύστρια και επικεφαλής των Χρυσών Σκούφων, η Αγάπη Πολίτη Βαρδινογιάννη και ο εκδότης του αθηνοράματος Δημήτρης Ηλιόπουλος

Πριν από μερικές ημέρες, οι δυο τους είχαν βρεθεί και στο θέατρο Παλλάς για να απολαύσουν την εξαιρετική ερμηνεύτρια Carminho.

Η Αγάπη Πολίτη σε νέα εμφάνιση | Το αυστηρό office look της μητέρας της Χρυσής Βαρδινογιάννη - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr