Creme caramela vs γαλακτομπούρεκου | Η Μαρία Ναυπλιώτου δοκιμάζει γλυκά στο πιο στιλάτο wine - bar restaurant της Αθήνας

To chef Μανώλη Παπουτσάκη

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Βραδινή έξοδο σε ένα από τα πιο διάσημα win - bar restaurants της Αθήνας έκανε η Μαρία Ναυπλιώτου. Η γνωστή ηθοποιός επισκέφτηκε το εστιατόριο του chef Μανώλη Παπουτσάκη και έκανε crash test στα δυο αγαπημένα της γλυκά την creme caramele και το γαλακτομπούρεκο.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε με την παρέα της στο Pharaoh Athens, το wine bar του Μανώλη Παπουτσάκη που έχει φέρει την κουζίνα του χωριού, της μαμάς, της γιαγιάς, του κυριακάτικου τραπεζιού στα Εξάρχεια, ανάμεσα στην Πλατεία Κάνιγγος και το Μουσείο, μια ανάσα από την Ομόνοια και άλλη τόση από την Πλατεία Βάθη.

Η Μαρία Ναυπλιώτου μάλιστα, μοιράστηκε εικόνες από το δείπνο της στο στιλάτο εστιατόριο της Αθήνας και έκανε τον δικό της διαγωνισμό ανάμεσα στην creme caramele και το γαλακτομπούρεκο με το δεύτερο να κερδίζει την απόλυτη "μάχη" των γλυκών.