
Ο Αλέξης Κούγιας "έφυγε” ως γνωστόν στις 28 Φεβρουαρίου νικημένος από τον καρκίνο. Ο γιος του Χρίστος, στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία, έχει αναλάβει έκτοτε τις ανακοινώσεις που αφορούν τον ίδιο αλλά και τη μικρότερη αδερφή του, Μάιρα.
Ο νεαρός, ο οποίος είναι τελειόφοιτος της νομικής, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ξεκαθάρισε ότι ο πατέρας του δεν έχει αφήσει διαθήκη και ότι οι μοναδικοί του κληρονόμοι είναι ο ίδιος και η αδερφή του. Σήμερα, στον αέρα της εκπομπής του, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε, ότι ο Χρίστος Κούγιας προέβη στη συγκεκριμένη ανακοίνωση με τον φόβο ύπαρξης πλαστής διαθήκης.
"Είναι ένα θέμα ενδοοικογενειακό που δε μπορείς να πεις πολλά πράγματα, αλλά και δεν πρέπει να πεις. Βάσει του ρεπορτάζ και της γνώσης μου επί του θέματος, θέλω να σας πω ότι ο Χρήστος Κούγιας δεν αναφέρει καθόλου τυχαία "δεν υπάρχει καμία διαθήκη”. Γιατί το κάνει αυτό;
Γιατί φοβάται ο Χρήστος Κούγιας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, μήπως και εμφανιστεί κάποια διαθήκη. Ξέρει, καθώς το είχε συζητήσει με τον πατέρα του πριν πεθάνει, ότι δεν είχε κάνει καμία διαθήκη ο Αλέξης Κούγιας, καθώς γνώριζε ότι δύο νόμιμοι εκπρόσωποι υπάρχουν στους οποίους θα πάνε τα χρήματα και τα σπίτια. Υπό τον φόβο μην εμφανιστεί κάποια διαθήκη ή κάποιοι σκεφτούν να εμφανίσουν κάποια διαθήκη στην πορεία”, είπε ο Γιώργος Λιάγκας.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση του νεαρού με τη μητέρα του, Εύη Βατίδου: "Το άλλο στοιχείο του ρεπορτάζ είναι, και δε μπορώ να πω πολλά γιατί είναι δυσάρεστο, και εύχομαι πραγματικά να γιατρευτούν οι πληγές, οι σχέσεις του Χρήστου Κούγια με τη μητέρα του, Εύη Βατίδου είναι μηδενικές. Δηλαδή δεν υπάρχει σχέση. Είναι στενάχωρο, Μακάρι να αποκατασταθεί η ισορροπία στην οικογένεια”.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr