Ένα μήνυμα για την καλή της φίλη και κουμπάρα Μαριάννα Τουμασάτου μοιράστηκε η Έλενα Ακρίτα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή πολιτικός που έχει παντρέψει τη Μαριάννα Τουμασάτου και τον Αλέξανδρο Σταύρου μοιράστηκε μια φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού, όπου η ηθοποιός ήταν έγκυος στην κόρη της και εξέφρασε δημόσια τη στήριξή της.
Η Μαριάννα Τουμασάτου πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στην εκπομπή Buongiorno και αναφέρθηκε στην πορεία για τα Τέμπη λέγοντας χαρακτηριστικά: "Αν δεν κουνηθούμε δεν θα αλλάξει τίποτα". Μετά τα σχόλια που δέχθηκε η Έλενα Ακρίτα έστειλε το δικό της μήνυμα στήριξης.
"Έπεσαν να τη φάνε τη Μαριάννα Τουμασάτου για όσα είπε για τα #Τεμπη_συγκαλυψη. Την άκουσα και δηλώνω σταθερά περήφανη την κουμπάρα μου. Για τις αρχές της, τις αξίες και το ήθος της. Από τα νιάτα της στην Αριστερά, συνδικαλίστρια, ακτιβίστρια, τι να ιδρώσει το αυτάκι της μωρέ; Μήπως εκποίησε ποτέ την Τέχνη της για να το κάνει τώρα; Αχ αν την ξέρατε. Στη φωτογραφία από το γάμο της με τον Αλέξανδρο Σταύρου το 2013, με την…συν- κουμπάρα την αγαπημένη Υρώ Λούπη και την Ελισαβετ Μουτάφη - το Λιζάκι μας ντε", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η Μαριάννα Τουμασάτου νύφη στο πλευρό του Αλέξανδρου Σταύρου, με παρανυφάκι την τρίχρονη κόρη τους