Στο Μιλάνο με τις φίλες της βρίσκεται η Μαρία Σολωμού λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της από τον Mente Fuerte. Η γνωστή ηθοποιός ανέβασε φωτογραφίες και video από την απόδρασή της στο εξωτερικό και μας έδωσε μια "γεύση" για το πώς τα περνά.
Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte δεν είναι πια μαζί
Η Μαρία Σολωμού που πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση "Μαιρούλα" στο Μικρό Χορν έφυγε το Σαββατοκύριακο για την Ιταλία και επισκέφθηκε με την παρέα της το Μιλάνο.
Η ίδια έκανε τις βόλτες της στην πλατεία του Ντουμό και επισκέφθηκε τη φημισμένη Galleria Vittorio Emanuele II, τη στοά απέναντι από τον καθεδρικό ναό που φιλοξενεί μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.
Η αποκάλυψη του χωρισμού από τον Mente Fuerte
Η Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη στο podcast του Πέτρου Κωστόπουλου και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως αυτήν την περίοδο είναι μόνη της.
"Είμαι ερωτευμένη με τον έρωτα, αλλά τώρα δεν έχω κάποιον. Αυτήν την περίοδο δεν είμαι ερωτευμένη. Εγώ θέλω να έχω ένα αντικείμενο πόθου και συνήθως είμαι πάντα ερωτευμένη με άντρα. Κι έναν μήνα να κάτσω με έναν άνθρωπο, δεν θα κάτσω αν δεν ερωτευτώ στο τρίτο ραντεβού. Ερωτεύομαι συνέχεια, το έχω οργανώσει αυτό το πράγμα, το έχω συμφωνήσει γιατί δε μπορώ να το δικαιολογήσω αλλιώς. Δε μπορώ αυτό της "αργής καύσης" με έναν άνθρωπο. Αν δω ότι δεν ερωτεύομαι, φεύγω σιγά σιγά" είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.
"Πρέπει να νιώσω αυτό το πλασματικό στο κεφάλι μου, έστω κι αυτό το ψεύτικο, το εφηβικό… Αν δεν το νιώσω σε 1-2 εβδομάδες, το γυρνάω αλλού ωραιότατα. Αν δεν έχω τέτοια τρέλα, δε μπορώ να μπω σε τέτοια διαδικασία. Αυτήν την εποχή δεν υπάρχει κάποιος και δεν περνάω καλά. Θέλω να υπάρξει" πρόσθεσε.