Η Κατερίνα Παπουτσάκη ποζάρει αγκαλιά με τον σύντροφό της | "Χρόνια πολλά αγάπη μου"

Η τρθφερή ανάρτηση της γνωστής ηθοποιού.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μια νέα φωτογραφία αγκαλιά με τον σύντροφό της, Θάνο Χατζόπουλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha, "Άγιος Έρωτας" δεν κρύβει πια την προσωπική της ζωή και τη νέα της σχέση.

Κατερίνα Παπουτσάκη | Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο, Θάνο Χατζόπουλο

Δύο χρόνια μετά το διαζύγιό της η ηθοποιός είναι ξανά ερωτευμένη, διατηρώντας όμως χαμηλό προφίλ αναφορικά με το νέο της σύντροφο. Για την ίδια, άλλωστε, απόλυτη προτεραιότητα είναι τα δυο αγόρια της: ο Μάξιμος και ο Κίμωνας.

Η πρώτη κοινή φωτογραφία του ζευγαριού δημοσιεύθηκε πριν από έναν μήνα περίπου με αφορμή τα γενέθλια της γνωστής ηθοποιού. Και τώρα, η Κατερίνα Παπουτσάκη ευχήθηκε με μια τρυφερή selfie στον σύντροφό της.

"Χρόνια πολλά αγάπη μου", έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Κατερίνα Παπουτσάκη | Οι γιοι της είναι master chefs από κούνια - Έφτιαξαν την πιο νόστιμη σπιτική πίτσα