Follow us

Χώρισαν Έλενα Παπαρίζου & Ανδρέας Καψάλης; Οι πληροφορίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Τίτλοι τέλους στη σχέση της Έλενας Παπαρίζος για του Ανδρέα Καψάλη;

MissBloom TEAM
Έλενα Παπαρίζου NDP

Έντονη είναι η φημολογία των τελευταίων ημερών που θέλει την Έλενα Παπαρίζου και τον Ανδρέα Καψάλη να έχουν αποφασίσει να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους.

Την είδηση έγραψε πρώτη η Τζώρτζια Συρίχα στο youweeekly, ενώ το πρωί της Τετάρτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στο εν λόγω δημοσίευμα.

"Αυτό που έμαθα εγώ από δικούς της ανθρώπους είναι ότι η Έλενα Παπαρίζου είναι ένας άνθρωπος που δε μιλάει για τα προσωπικά της, δεν θέλει να δίνει τροφή, δεν θέλει να γίνονται σχόλια. Ωστόσο άνθρωπος που την ξέρει καλά, μου είπε ότι όντως περνάει μία κρίση ο γάμος της κι αυτή τη στιγμή δεν είναι μαζί στο σπίτι. Ωστόσο αυτοί που τους ξέρουν και τους αγαπούν, θέλουν να πιστεύουν ότι είναι μία κρίση που θα ξεπεραστεί. Κι αυτό ελπίζουμε κι εμείς γιατί είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που ποτέ δεν έχει απασχολήσει τα Μέσα, που ποτέ δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, έχουν κρατήσει χαμηλούς τόνους μίας όμορφης πορείας, ενός πολύ ήσυχου έγγαμου βίου με αγάπη, με στοργή" είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

"Οι δικοί της άνθρωποι μιλάνε για μία διάσταση που ελπίζουν να είναι προσωρινή" πρόσθεσε η Τίνα Μεσσαροπούλου από την πλευρά της.

Πηγή: yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr