Η Σίσσυ Τουμάση και ο Αργύρης Πανταζάρας είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δυο τους έχουν αποφασίσει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αρκετά σπάνια δημοσιεύουν φωτογραφίες τους στα social media.
Πριν από λίγη ώρα ωστόσο ο ηθοποιός έκανε μια εξαίρεση καθώς θέλησε να ανεβάσει μια τρυφερή φωτογραφία της αγαπημένης του με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων.
Εύα Τσιμιτσέλη | Στη Ρώμη με τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο
Στο σπάνιο κλικ βλέπουμε την Σίσσυ Τουμάση να περπατά στο δρόμο, φορώντας ένα πολύ stylish, casual σύνολο και να κρατά μια γλάστρα με κόκκινα λουλούδια, δώρο του συζύγου της για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Αρραβωνιάστηκε η Αμαλία Κωστοπούλου | Δες το εντυπωσιακό μονόπετρο
"Είμαστε 2μιση χρόνια μαζί. Με τον Αργύρη Πανταζάρα "παντρευτήκαμε” τη στιγμή που κοιτάξαμε ο ένας στον άλλον στα μάτια και είπαμε ότι είμαστε μαζί. Ήταν καθαρό από την αρχή. Συνήθως ψάχνουν να βρουν την αιτία γιατί έγινε ο γάμος. Μήπως έμεινα έγκυος, μήπως κάτι συνέβη και παντρευτήκαμε τόσο ξαφνικά; Χθες μου έδωσαν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη μου. Δεν ισχύει ότι είμαι έγκυος, να το πω και αυτό", είχε πει η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της μιλώντας για τη σχέση τους. "Παντρευτήκαμε γιατί απλά θέλαμε πάρα πολύ. Αυτό αισθανθήκαμε και αυτό θελήσαμε να κάνουμε".