![Κωνσταντίνα Σπυροπούλου](https://www.missbloom.gr/Content/ImagesDatabase/p/750x422/crop/both/8f/8fd4b76e90834729929d7a9c85f5ab50.jpg?quality=81&404=default&v=3)
Γεμάτη παιδικά χαμόγελα και παιχνίδια είναι η μέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά τον ερχομό των δυο αγοριών της. Η ίδια απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο μαζί τους και όπως έχει αποκαλύψει, παρά τις δυσκολίες που μπορεί να έχουν οι μικρές ηλικίες, ο Βλάσσης και ο Βασίλης της είναι ο λόγος που βλέπει πια διαφορετικά την κάθε μέρα.
Στο σαλόνι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου | Οι άσπροι καναπέδες και τα γκρι χαλιά
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πρόσφατα αποκάλυψε πως το νέο happy place της είναι η παιδική χαρά, την οποία και επισκέπτεται συχνά με τους δυο γιους της.
Αυτή τη φορά, μάλιστα ο μεγάλος γιος της, ο Βλάσσης δοκίμασε πιο εναλλακτικά παιχνίδια, από τα κλασσικά στο πάρκο.
Χρησιμοποιώντας τις κιμωλίες του, ο μικρός ζωγράφισε ένα σπίτι για εκείνον και ένα για τον αδελφό του, τον Βασίλη. Περήφανη για την καλλιτεχνική του κλίση, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε και μια φωτογραφία με το έργο του.
![Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Τα εναλλακτικά παιχνίδια με τα παιδιά της στο πάρκο](https://www.missbloom.gr/Content/ImagesDatabase/f3/f3cd659f07d34a1b8dc28aa495ccf641.jpg?v=1&maxwidth=1601&)
Την ίδια στιγμή, έκανε και μια αινιγματική ανάρτηση για το παιχνίδι με τις πιπίλες που ξεκίνησε με τα παιδιά της. Πιθανότατα στην προσπάθεια να κόψει ο μεγάλος γιος της την πιπίλα.
![Κωνσταντίνα Σπυροπούλου](https://www.missbloom.gr/Content/ImagesDatabase/e2/e22f8436e4294be2b11eba564f31b36b.jpg?v=1&maxwidth=1601&)
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Τα matchy matchy ζακετάκια των αγοριών της
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr