Follow us

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: "Δεν διαφωνούμε σε κάτι"

Μία σπάνια εξομολόγηση για τον γιο της και για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο έκανε η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

MissBloom TEAM
Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου NDP

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν είναι πια μαζί, με το ζευγάρι να ακολουθεί πια διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική του ζωή. Ωστόσο και για τους δύο προτεραιότητά τους είναι ο γιος τους, Κίμωνας.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φωτογραφίζει τον γιο του | Το μήνυμα του στη Χρύσα Μιχαλοπούλου

Η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς του "Mega" παραχώρησε συνέντευξη στο "Τύπος TV" και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου και αναφέρθηκε τόσο στη σχέση του με τον γνωστό σεφ και κριτή του MasterChef, όσο και στον 2 ετών γιο τους.

Πώς είναι ο ρόλος της μητρότητας;

Το κομμάτι της μητρότητας είναι το πιο σημαντικό που μου συμβαίνει. Για την ακρίβεια, η ζωή μου είναι ο μικρός και τα όνειρα που κάνω στη δουλειά. Χαίρομαι πολύ που μεγαλώνω με τον γιο μου, που μοιραζόμαστε πράγματα.

Έγινες μανούλα σε μικρή ηλικία. Ποιο είναι το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στις γυναίκες που θα ήθελαν να γεννήσουν και έχουν το άγχος πώς θα συνδυάσουν μητρότητα και καριέρα;

Αν μια γυναίκα αποφασίσει να μείνει κάποια χρόνια εκτός δουλειάς και να αφιερωθεί στο παιδί της, δεν αλλάζει κάτι. Έχει εξελιχθεί τόσο πολύ η κοινωνία που όταν μια γυναίκα γίνεται μαμά, δεν σημαίνει ότι τελειώνει η ζωή της, ότι δεν θα κυνηγήσει κάτι άλλο και θα είναι μόνο με το παιδί της. Εγώ, για παράδειγμα, κάθισα με τον μικρό 1,5 χρόνο και ήταν πολύ όμορφα. Ήθελα χρόνο να τα ισοσταθμίσω.

Πώς είναι η ζωή με τον μικρό;

Το παιδί έρχεται μόνο για καλό… Σου μαθαίνει να ξαναγαπάς, να υπάρχεις με έναν διαφορετικό τρόπο, ξαναγεννιέσαι. Προσωπικά, άρπαξα αυτή την ευκαιρία, όλα έχουν ομορφύνει και είναι πιο χαρούμενα.

Ποια είναι τα άγχη σου ως μαμά;

Θέλω το παιδί μου να είναι χαρούμενο και να γίνει καλός άνθρωπος. Προσπαθώ να βάζω κάποια όρια, το παιδί μου, για παράδειγμα, δεν έχει τάμπλετ. Θέλω να ζούμε το τώρα και χωρίς την αφθονία των υλικών αγαθών. Θέλω να εκτιμά τα πράγματα.

Με τον Λεωνίδα (σ.σ.: Κουτσόπουλο) έχετε κοινή γραμμή;

Ναι, δεν διαφωνούμε σε κάτι. Ο μικρός είναι και για τους δύο η απόλυτη προτεραιότητα. Συνεννοούμαστε πολύ καλά!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr