![Έλλη Στάη](https://www.missbloom.gr/Content/ImagesDatabase/p/750x422/crop/both/ea/ead7c9a9e04b48a8ac37bbacb13fcd81.jpg?quality=81&404=default&v=3)
Η Έλλη Στάη έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο. Όχι η δημοσιογράφος δεν άλλαξε επάγγελμα, όμως εμφανίζεται στην παράσταση "Απόρρητο (Νέα Τάξη Πραγμάτων)" σε σκηνοθεσία της Ταμίλας Κουλίεβα ως AI.
Η Δήμητρα Κούστα με σορτς και over the knee μπότες δίπλα στον Γιάννη Κούστα
Όπως ήταν αναμενόμενο, η δημοσιογράφος έδωσε το "παρών" στην επίσημη πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, (6/2) και στη συντροφιά της είχε την οικογένεια της, μιας και στο πλάι της βρέθηκε τόσο ο σύντροφός της, Νίκος Μουνδρέας, όσο και ο γιος της, Μάρκος Κατσίμης.
Η Έλλη Στάη πόζαρε και στους φωτογράφους που ήταν εκεί, δείχνοντας μας έτσι το look. Η ίδια επέλεξε να κάνει ένα office look, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο. Μάλιστα φόρεσε και γιλέκο μέσα από το σακάκι της.
Η εμφάνισή της:
![Οικογενειακή έξοδος για Έλλη Στάη | Με τον σύντροφό της και τον γιο της στο θέατρο](https://www.missbloom.gr/Content/ImagesDatabase/82/82566576f602466f823ec4433e186f8b.jpg?v=1&maxwidth=1601&)
![Η Έλλη Στάη και ο γιος της Μάρκος Κατσίμης.](https://www.missbloom.gr/Content/ImagesDatabase/9e/9e1dfb2dd7ef4d37a5ed68be6c631aff.jpg?v=1&maxwidth=1601&)
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr