Στην κουζίνα μπήκε το βράδυ της Τετάρτης 29/1 ο Πέτρος Κωστόπουλος και ετοίμασε την αυθεντική ιταλική καρμπονάρα. Ο ίδιος μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία στα social media και μέσα από αυτή είδαμε την τραπεζαρία του σπιτιού του και μια φωτογραφία από τα παλιά.
Ο χώρος στο εσωτερικό του σπιτιού του Πέτρου Κωστόπουλου είναι ζεστός με έμφαση στο ξύλο και τα φωτεινά χρώματα. Ο ίδιος, μάλιστα, αγαπά να περνά χαλαρός χρόνο στον προσωπικό του χώρο και να απολαμβάνει μια από τις σπεσιαλιτέ του συντροφιά με ένα ποτήρι κρασί.
Είναι γνωστό μάλιστα πως ο Πέτρος Κωστόπουλος μαγειρεύει πολύ καλά και προσπαθεί να σέβεται τους μαγειρικούς κανόνες κάθε διαφορετικής κουζίνας. Έτσι, λοιπόν, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία με την αυθεντική του καρμπονάρα ανέφερε πως αυτή χρειάζεται αυγό, πεκορίνο και guanciale.
Με χιούμορ μάλιστα τόνισε πως οι Ιταλοί θεωρούν προσβολή το να βάλεις στην καρμπονάρα κρέμα γάλακτος ή μπέικον όπως συνηθίζουμε να κάνουμε στην Ελλάδα.
Πέτρος Κωστόπουλος: "Έκανα τη μεγαλύτερη βλακεία της ζωής μου - Χωρίσαμε τότε με την Τζένη"