Ο Tom Parker Bowles μίλησε για τη μαγειρική της μητέρας του, βασίλισσας Καμίλα, και τα γεύματα που έτρωγαν στο σπίτι όταν εκείνος μεγάλωνε. Περιγράφοντας την ως "καλή, βασική μαγείρισσα", είπε στην Indipendent ότι τελειοποίησε την ομελέτα αργής μαγειρικής και το ψητό κοτόπουλο - αλλά απέφυγε κάθε μπαχαρικό και κάρυ. Ποτέ δεν ακολούθησε συνταγή, βασίστηκε σε "πολύ, πολύ απλό φαγητό", ενώ έφτιαχνε γεύματα για εκείνον και την αδελφή του, Laura στο σπίτι τους κοντά στο Chippenham στο Wiltshire.
Βασίλισσα Καμίλα | Ο γιος της αποκαλύπτει τα μυστικά της κουζίνας της
Ο σεφ Tom Parker Bowles μιλάει επίσης για τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο η βασίλισσα Καμίλα του έκανε ομελέτα με αυγά.