Follow us

Αντιγόνη Κουλουκάκου | Το σύνολο που επέλεξε για τη βάπτιση του γιου της

Το outfit της ευτυχισμένης μαμάς.

MissBloom TEAM
Αντιγόνη Κουλουκάκου Instagram @antigonekouloukakos

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Αντιγόνη Κουλουκάκου, αφού σήμερα, Κυριακή 27 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η βάπτιση του γιου της. Και μπορεί για την ώρα να μην γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες πέρα από το όνομα που δόθηκε στον μικρό, ωστόσο η ηθοποιός και πρώην μοντέλο μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το σύνολο που επέλεξε για την περίσταση.

Συγκεκριμένα, για τη βάπτιση του μικρού Άγγελου, η Αντιγόνη Κουλουκάκου επέλεξε ένα off-white two-piece σύνολο αποτελούμενο από φούστα και μπλούζα, με το δεύτερο κομμάτι να διαθέτει μάλιστα peplum λεπτομέρεια. Το ύφασμα από το οποίο δημιουργήθηκαν τα δύο ρούχα διάθετε ανάγλυφες κάθετες και οριζόντιες ρίγες, ενώ για τον λαιμό επιλέχθηκε ένας statement σταυρός από χρυσό και πολύτιμους λίθους.

Διαβάστε Επίσης

Ως προς το μακιγιάζ και τα μαλλιά, η Αντιγόνη Κουλουκάκου επέλεξε ένα φρέσκο αποτέλεσμα χωρίς υπερβολές στα μάτια ή τα χείλη, τονίζοντας τα ζυγωματικά της με ροζ ρουζ με girly διάθεση και δημιουργώντας μια κομψή χαλαρή αλογοουρά. Η ίδια ανάρτησε σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Αντιγόνης Κουλουκάκου

Αντιγόνη Κουλουκάκου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr