Μελίνα Νικολαΐδη | Στο κομμωτήριο για το χτένισμα του τριημέρου

Το χτένισμα που επέλεξε η Μελίνα Νικολαΐδη, που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Στην Αθήνα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία και ζει μόνιμα στο Λονδίνο καθώς σπουδάζει στη Βρετανική πρωτεύουσα. Η 20χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη είχε με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία να δει τους δικούς της ανθρώπους και να ξεκουραστεί, περνώντας παράλληλα ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό της, Δημήτρη Φιντιρίκο, ο οποίος μάλιστα γιόρταζε στις 26 Οκτωβρίου.

Κατά την επίσκεψή της στην Αθήνα, η Μελίνα Νικολαΐδη δεν θα μπορούσε να μην κάνει και μια επίσκεψη στο αγαπημένο της κομμωτήριο, για την απαραίτητη επιμέλεια του χτενίσματός της για το τριήμερο.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, η νεαρή Μελίνα επισκέφθηκε το κομμωτήριο του Θοδωρή Γκιόνη, όπου και φρόντισε ώστε το hair look της να είναι on fleek. Αυτό δεν ήταν άλλο από ένα απλό blow out με ελαφρύ σπάσιμο στις άκρες των μαλλιών, με τη χωρίστρα να τοποθετείται στο πλάι και μία φράντζα να πέφτει στην αριστερή πλευρά του προσώπου της. Η ίδια μάλιστα φρόντισε να αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη σχετική φωτογραφία με το αποτέλεσμα.

Η Μελίνα Νικολαΐδη στο κομμωτήριο

Διαβάστε Επίσης