Ο μυστηριώδης θάνατος του πατέρα της Νικόλ Κίντμαν, Άντονι, που πέθανε υπό σκοτεινές συνθήκες

Λίγες μέρες πριν πεθάνει είχε κατηγορηθεί για βιασμούς και δολοφονίες παιδιών, αλλά και για συμμετοχή σε σατανιστική οργάνωση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Νικόλ Κίντμαν έκανε μια συγκινητική παραδοχή στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Special Ops: Lioness στο Λος Άντζελες την Τετάρτη. Η Αυστραλή ηθοποιός, 57 ετών, συγκινήθηκε όταν μιλούσε για τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας της Janelle και αναγνώρισε ότι ήταν δύσκολο να θρηνήσει. "Μακάρι η μαμά μου να ήταν εδώ", είπε στο Hollywood Reporter στο κόκκινο χαλί. "Ήταν δύσκολο. Είναι δύσκολος δρόμος.". Η μητέρα της Κίντμαν, Τζανέλ, πέθανε τον περασμένο μήνα σε ηλικία 84 ετών.

Διαβάστε Επίσης

Ο μυστηριώδης θάνατος του πατέρα της Νικόλ Κίντμαν, Άντονι

Η Νικόλ Κίντμαν είχε χάσει τον πατέρα της Άντονι, το 2014. Μάλιστα εκείνο τον Σεπτέμβριο, όλα τα ΜΜΕ, είχαν ασχοληθεί με τον θάνατο της γνωστής ηθοποιού.

Βρέθηκε νεκρός στη Σιγκαπούρη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ οι Αρχές δεν μπορούσαν να βγάλουν πόρισμα, αν πρόκειται για αυτοκτονία ή δολοφονία. Λίγες μέρες πριν, ο Άντονι Κίντμαν, κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, συμμετοχή σε σατανιστική οργάνωση και δολοφονίες παιδιών.

Συνέχισε την ανάγνωση στο Womantoc.gr