Follow us

H Olivia Munn φωτογραφήθηκε ημίγυμνη και έδειξε τις ουλές της διπλής μαστεκτομής

"Είναι απόδειξη του πόσο σκληρά πάλεψα", δήλωσε η δημοφιλής ηθοποιός ποζάροντας για τη νέα καμπάνια των Skims της Kim Kardashian. Μερικούς μήνες νωρίτερα είχε αποκαλύψει ότι χειρουργήθηκε εξαιτίας του καρκίνου του μαστού από τον οποίο έπασχε.

MissBloom TEAM
Olivia Munn

Η Olivia Munn δείχνει κάτι περισσότερο από την αυτοπεποίθησή της στη νέα δυναμική καμπάνια των εσωρούχων SKIMS της Kim Kardashian στο πλαίσιο του μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού: Δείχνει τη δύναμη που κρύβεται πίσω από τις ουλές της.

Η ηθοποιός και ακτιβίστρια, η οποία διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου του μαστού το 2023, αποκάλυψε τις ουλές της από τη διπλή μαστεκτομή στην οποία υπεβλήθη σε μια σειρά φωτογραφιών που προωθούν τη νέα συλλογή της μάρκας.

Η συμμετοχή της Munn στην καμπάνια είναι μια βαθιά προσωπική δήλωση για την ανθεκτικότητα, τη θετικότητα και τη σημασία του να "αγκαλιάζει" και να αποδέχεται κανείς το ταξίδι του μετά τον καρκίνο.

Στην καμπάνια, την οποία εγκαινίασε η ιδρύτρια της SKIMS Kim Kardashian, η Munn ποζάρει φορώντας μια σειρά από σουτιέν, συμπεριλαμβανομένου του πολυσυζητημένου σουτιέν με την ψεύτικη θηλή. Σε μια εντυπωσιακή φωτογραφία που μοιράστηκε στα Instagram Stories της, η Munn στέκεται στο πλάι, επιτρέποντας να φανούν οι ουλές της μαστεκτομής της.

Στο βίντεο που συνοδεύει τη φωτογράφιση, η Munn μιλά ανοιχτά για την εμπειρία της, λέγοντας: "Ο τρόπος που φαίνεται το σώμα μου είναι απλώς μια αναπαράσταση του πόσο σκληρά πάλεψα".

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr