Η Αντιγόνη Νεοφύτου απέκτησε στη "Γη της Ελιάς" μια νέα φίλη

Η Αντιγόνη Νεοφύτου μοιράζεται με τη Madame Figaro άγνωστες πτυχές της ζωής της αλλά και τα όνειρά της για το μέλλον.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον χορό. Στη συνέχεια όμως η Αντιγόνη Νεοφύτου θέλησε να δοκιμάσει κάτι καινούριο, κι έτσι βρέθηκε να συμμετέχει σε μία τηλεοπτική σειρά. Ακολούθησε ένας ακόμη ρόλος στη "Γη της Ελιάς" που την έκανε ευρύτερα γνωστή. Στην επιτυχημένη σειρά του Mega, που συνεχίζεται για τέταρτη σεζόν, υποδύεται τη Μαρίνα. Ανάμεσα σε άλλα, μέσα από τη σειρά, κέρδισε και μία νέα φίλη, την Αφροδίτη Λιάντου. Για το πώς ήρθαν κοντά, για το "πάντρεμα" του χορού με την υποκριτική αλλά και το ένστικτό της που πάντα ακολουθεί μιλάει στη Madame Figaro.

Τι καλά στοιχεία έχει προσθέσει ο χορός στη ζωή σου;

Σίγουρα με έχει κάνει πιο πειθαρχημένη, με έχει μάθει να βάζω στόχους και να προσπαθώ να τους πετύχω με υπομονή και πολύ δουλειά. Ο χορός για έμενα είναι ένας τρόπος έκφρασης με τον οποίο μπορείς να πεις πράγματα χωρίς λέξεις.

Θα προέτρεπες τα παιδιά σου να ασχοληθούν με τον χορό;

Σίγουρα θα έβαζα τα παιδιά μου να δοκιμάσουν χορό αλλά δεν θα τους πίεζα να συνεχίσουν στην περίπτωση που δεν θα ένιωθαν πως τους εκφράζει.

Ενώ είχες ξεκινήσει σημαντικά βήματα στον χορό, αποφάσισες να διεκδικήσεις μια θέση στη σειρά 8 λέξεις. Ήταν μία επιθυμία που είχες κρυμμένη μέσα σου η υποκριτική;

Μου βγήκε η ανάγκη εκείνη την περίοδο να δοκιμάσω κάτι καινούργιο και να ανακαλύψω νέα εκφραστικά μέσα. Ο χορός και η υποκριτική συνδέονται μεταξύ τους και έχουν πολλά κοινά. Θεώρησα, λοιπόν, πως μαθαίνοντας κάτι καινούργιο θα με βοηθούσε να εξελιχθώ και να μάθω περισσότερα πράγματα για τον εαυτό μου.

Έχοντας και την εμπειρία από τη συμμετοχή σου στη "Γη της Ελιάς", έχεις κατασταλάξει στο αν θέλεις η καριέρα σου να συνεχιστεί ως ηθοποιός ή χορεύτρια;

Θεωρώ πως όσα περισσότερα πράγματα μαθαίνεις σε βοηθούν, όπως είπα και παραπάνω, στην εξέλιξή σου ως άνθρωπο. Δεν θα μπω πότε στην διαδικασία να διαλέξω ανάμεσα σε δυο πράγματα τα οποία το ένα συμπληρώνει το άλλο.

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr