Δύο μήνες μετά τη γέννα | Η αλησμόνητη εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στο γάμο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Τι φόραγε η Φαίη Σκορδά στο γάμο της καλής της φίλης, δύο μήνες μετά τη γέννηση του πρωτότοκου γιού της το 2011;

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ήταν στις 25 Ιουνίου του 2011 όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Θέμη Σοφό, σε μια εντυπωσιακή τελετή που έλαβε χώρα στον Ιερό ναό του Αγίου Σεραφείμ στο κτήμα Νάσιουτζικ. Εκεί η πανέμορφη νύφη έλαμψε στο κατάλευκο νυφικό της δια χειρός Vera Wang, το οποίο και συνδύασε με λευκές γόβες Casadei.

Στη τελετή αλλά και στο γλέντι παρευρέθηκαν περίπου 300 καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίος βρίσκονταν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, όπως και άτομα από τον επαγγελματικό χώρο της Σταματίνας και του διακεκριμένου δικηγόρου. Από την χαρμόσυνη περίσταση δεν θα μπορούσε να λείπει και η καλή φίλη της δημοφιλούς παρουσιάστριας και παρουσιάστρια η ίδια, Φαίη Σκορδά, η εμφάνιση της οποίας εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά επέλεξε για το γάμο της Σταματίνας Τσιμτσιλή ένα εντυπωσιακό μίνι φόρεμα στην απόχρωση του κεχριμπαριού, με leather όψη αλλά και sheer λεπτομέρεια στο μπούστο, το οποίο και συνδύασε με πανύψηλες peep toe γόβες σε ταμπά χρώμα. Ως προς τα αξεσουάρ της εμφάνισης, η ίδια προτίμησε ένα micro clutch σε μαύρο, κόκκινο και χρυσό χρώμα, προσθέτοντας μια luxurious πινελιά, άκρως ταιριαστή με την περίσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Φαίη Σκορδά παρευρέθηκε στο γάμο μόλις δύο μήνες μετά τη γέννηση του πρωτότοκου γιου της, Γιάννη, με το glow της εγκυμοσύνης να είναι εμφανές στην όψη της. Μια εμφάνιση που μας έμεινε αξέχαστη, σε μια αναδρομή στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν.

Η εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στο γάμο της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού

Διαβάστε Επίσης