Η Καίτη Γαρμπή στόλισε το σαλόνι της

Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
ndp

Η Καίτη Γαρμπή, είναι μια γυναίκα που ασχολείται ενεργά με τα social media, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την καθημερινή της ζωή, τα ταξίδια της και την οικογένειά της.

Ωστόσο είναι ελάχιστες οι φορές που έχει δείξει το εσωτερικό του σπιτιού της στο instagram, καθώς το χρησιμοποιεί κυρίως ως μέσο προώθησης για τις καλλιτεχνικές της δραστηριότητες.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και η οικογένειά της ζουν εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια σε μια διώροφη μονοκατοικία, στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στην Νέα Ερυθραία, όπου έχουν δημιουργήσει ένα άνετο και κομψό περιβάλλον που αντανακλά την προτίμησή τους για minimal αισθητική.

Μάλιστα η ίδια είχε αναφέρει σε μια συνέντευξή της ότι η έχει επιμεληθεί μόνη της τη διακόσμηση του σπιτιού.

Καίτη Γαρμπή | Η δημόσια συγγνώμη και το ευτράπελο στη συναυλία στην Κρήτη

Με μια πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μπορέσαμε να διακρίνουμε το σύνθετο που είχε κάτω από την τηλεόραση, γεμάτο με βιβλία καθώς και τα λαμπάκια με τα οποία το είχε στολίσει.

Η ίδια χαλάρωνε βλέποντας μια αγαπημένη της ταινία, λίγο πριν εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει. Βέβαια η εικόνα είχε εστιάσει στο σκυλάκι της τη Μπέλα, κάνοντας και ένα χαριτωμένο λογοπαίγνιο με το όνομά της.

Συγκεκριμένα έγραψε χαρακτηριστικά: "Κάτι λίγο από Twilight για να αντέξω το τρέξιμο μέχρι το βράδυ. Η Μπέλα όλα τα λεφτά, όχι η πάνω, η κάτω"

H Kαίτη Γαρμπή χαλαρώνει στην πισίνα του σπιτιού της