Η εγγονή του Κώστα Βουτσά | Η Θεοδώρα Βουτσά με την πανέμορφη κόρη της

Μία αρκετά σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε η Θεοδώρα Βουτσά.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Η Θεοδώρα Βουτσά έχει αποφασίσει να ζει πλέον στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Σιγκαπούρη μαζί με τον σύζυγό της και την κόρη τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2020 σε στενό κύκλο, γιατί δεν είχε κλείσει χρόνος από τον θάνατο του μπαμπά της, Κώστα Βουτσά.

"Παντρευτήκαμε στις 15 Οκτωβρίου "μυστικά” γιατί είχαμε πένθος. Τώρα που πέρασε ο χρόνος του μπαμπά το λέω. Το κάναμε μόνοι μας και χωρίς να πούμε τίποτα λόγω του πένθους. Ήταν πολύ δύσκολο να κάνω κάτι τέτοιο στον χρόνο του πατέρα μου. Αλλά χρειαζόταν" είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της στη Real η Θεοδώρα Βουτσά και συνέχισε λέγοντας: "Θέλαμε να κάνουμε και τη βάφτιση της Ηλέκτρας-Κωνσταντίνας αλλά αναγκαστήκαμε να παντρευτούμε νωρίτερα λόγω του ότι θα φεύγαμε μόνιμα για τη Σιγκαπούρη και ήταν πιο εύκολο να βγάζουμε βίζα έτσι η Ηλέκτρα και εγώ".

Την Κυριακή, (20/10) η Θεοδώρα Βουτσά βρέθηκε μαζί με τη μοναχοκόρη της και εγγονή του Κώστα Βουτσά στο θέατρο Χορν για να παρακολουθήσουν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων".