Follow us

Υβόννη Μπόσνιακ | Η απάντησή της σε αγενές σχόλιο για την οικονομική της κατάσταση

Ένα αγενές σχόλιο στον προσωπικό της λογαριασμό δέχθηκε η Υβόννη Μπόσνιακ και θέλησε να απαντήσει.

MissBloom TEAM
Υβόννη Μπόσνιακ NDP

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι αρκετά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της, αλλά και συνταγές, μιας και λατρεύει να μαγειρεύει για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ωστόσο, σε πρόσφατη ανάρτηση της όπου μαγείρευε δέχθηκε ένα σχόλια για την οικονομική της κατάσταση και φυσικά θέλησε να απαντήσει. Συγκεκριμένα, η ίδια φαίνεται να φτιάχνει ένα σάντουιτς με φιλέτο και καραμελωμένα κρεμμύδια.

Μία από τους followers της της σχολίασε: "Με τόσα χρήματα λογικό να τρως στο σάντουιτς φιλέτο μαύρα όλα". Η Υβόννη Μπόσνιακ θέλησε να της απαντήσει, γραφοντας: "Ξέρεις, αν μπαίνεις στο προφίλ μου και πατάς το unfollow θα είσαι πιο ήρεμη".

Να θυμίσουμε ότι ο Αντώνης Ρέμος αρχές καλοκαιριού είχε περάσει μια περιπέτεια με τα οικονομικά του, μιας και ερευνήθηκε για φοροδιαφυγή ύψους 1,8 εκ. ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος αντίστοιχου ύψους, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Υβόννη Μπόσνιακ | Η απάντησή της σε αγενές σχόλιο για την οικονομική της κατάσταση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr