Follow us

"Δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια, δεν μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μου"

Η Γιούλικα Σκαφιδά ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή.

MissBloom TEAM
Γιούλικα Σκαφιδά

Η Γιούλικα Σκαφιδά βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής "The 2Night Show" και μεταξύ όσων είπε, αναφέρθηκε στον γιο της, αλλά και στην οικογένεια τους.

Η Γιούλικα Σκαφιδά βάφτισε τον γιο της | Με μωβ φόρεμα η νονά Ευδοκία Ρουμελιώτη

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας για τον γιο της Άγγελο Γεράσιμο, ανέφερε: "Άλλαξε πολύ η ζωή μου και είμαι αφοσιωμένη στο παιδί. Είναι μια πολύ γλυκιά ευθύνη είναι και πολύ κουραστικό το σποτ της μητρότητας. Έμεινα 9 μήνες στο σπίτι. Δεν έχω νιώσει ακόμα ότι δουλεύω, γιατί έχω τη μητέρα μου και βοήθεια, οπότε έχω το κεφάλι μου ήσυχο".

Η Γιούλικα Σκαφιδά μάλιστα θέλησε να αναφερθεί στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει, θέλοντας να τονίσει ότι δεν μεγαλώνει μόνη της το παιδί της όπως είχε γραφτεί.

"Δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μου. Όλο αυτό ξεκίνησε όταν πήγα σε μια εκπομπή και πριν μου μιλήσουν για το οτιδήποτε, άρχισαν να μου λένε για τη σημασία και τη γενναιότητα των μαμάδων που μεγαλώνουν μόνες τους το παιδί τους. Βγαίνουμε στον αέρα, ήταν ζωντανή η εκπομπή, δεν μπορούσα να το πω εκείνη την ώρα. Δεν είναι ωραίο, είναι άδικο, δεν είμαι μόνη μου, οπότε θέλησα να το τακτοποιήσω. Δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία" είπε χαρακτηριστικά η Ελληνίδα ηθοποιός.

Επιπλέον ανάφερε ότι δεν επιθυμεί να βγει στη δημοσιότητα η προσωπική της ζωή και νιώθει καλύτερα έτσι που είναι προστατευμένη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr