Μαρία Ηλιάκη | Μας δείχνει το πανέμορφο montessori κρεβάτι της κόρης της

Η Μαρία Ηλιάκη έχει την ξύλινη βιβλιοθήκη που όλοι θέλουμε.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Μαρία Ηλιάκη απολαμβάνει να περνάει χρόνο με την οικογένεια της και αφιερώνει πολύ χρόνο στην μοναχοκόρη της, Κατερίνα, την οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον Στέλιο Μανουσάκη.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στο φωτεινό σαλόνι της | Οι ανοιχτόχρωμοι καναπέδες και η γωνιά με το τζάκι

Η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού. "Πολλές φορές ντρέπομαι να πω ότι νιώθω κουρασμένη ψυχικά και σωματικά για να κάνω δεύτερο παιδί. Τι σημαίνει "ένα παιδί ίσον με κανένα"; Είναι κανένα παιδί η Κατερίνα μου; Όχι βέβαια. Δεν θα απαντήσω στην ερώτηση για δεύτερο παιδί, έχω κουραστεί να ακούω τέτοια σχόλια. Είναι κουραστικό να ρωτάτε συνέχεια τις γυναίκες με ένα παιδί αν θέλουν να κάνουν δεύτερο" είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την κόρη της είπε: "Η Κατερίνα μου έχει έντονη προσωπικότητα αλλά δεν είναι δύσκολο παιδάκι. Σκέφτομαι συνέχεια τη μητέρα μου, κυρίως όταν έρχομαι σε κόντρα με την κόρη μου. Όταν μου λέει η κόρη μου "δε σε αγαπάω” είναι μαχαιριά στην καρδιά γιατί σκέφτομαι που το έλεγα στη δική μου μαμά".

Η τραπεζαρία της Νάνσυς Ζαμπέτογλου | Οι καρέκλες της είναι από τη Zara Home

Σε πρόσφατη ανάρτηση της, η Μαρία Ηλιάκη μας έδειξε το υπνοδωμάτιο της κόρης της, δείχνοντας μας ότι έχει επιλέξει να της βάλει μοντεσσοριανό κρεβάτι. Όπως αναφέρεται, το κρεβάτι στο πάτωμα είναι ο πυρήνας της μεθόδου Montessori με την πεποίθηση ότι ένα παιδί πρέπει να έχει ελεύθερη κίνηση και πρέπει να μπορεί να μετακινείται ανεξάρτητα.

Δίπλα στο κρεβάτι η ίδια έχει επιλέξει να τοποθετήσει μία ξύλινη παιδική βιβλιοθήκη για όλα τα παραμύθια που έχει η μικρή.

Σε περίπτωση που θέλεις και εσύ να τοποθετήσεις μία αντίστοιχη βιβλιοθήκη, βρήκαμε τις ακόλουθες:

Ξύλινη ραφιέρα, Zara Home

BERGIG, βάση για βιβλία με αποθήκευση, IKEA

Ραφιέρα, Praktiker

HORSENS, Βιβιοθήκη, Jysk

Ντουλάπι σε σχήμα σπιτιού, H&M Home