Follow us

Πρίγκιπας William | Ο πραγματικός λόγος που δεν φοράει τη βέρα του

Αρκετά περίεργο θα λέγαμε!

MissBloom TEAM
prince william splash

Ο πρίγκιπας William, και η πριγκίπισσα Kate, δείχνουν ένα αρκετά αγαπημένο ζευγάρι. Μάλιστα ο διάδοχος του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου, ειδικά στην περίοδο που η σύζυγός του, νοσούσε από καρκίνο, ήταν κοντά της και τη στήριζε.

Αποκορύφωμα υπήρξε το βίντεο που ανέβασαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο instagram, με το οποίο ανακοίνωναν το τέλος των χημειοθεραπειών της Kate Middleton, και έδειχναν πολύ ερωτευμένοι.

H απροειδοποίητη εμφάνιση του πρίγκιπα William & τα σχόλια για την εικόνα του

Πολλοί ωστόσο, παρατήρησαν ότι ο πρίγκιπας William δε φοράει τη βέρα του, κάτι που προξένησε αρκετό ενδιαφέρον και κίνησε την περιέργεια.

Ο λόγος που δε φοράει τη βέρα του

Ο William αποφάσισε να μην φορέσει βέρα κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής του στις 29 Απριλίου 2011 και έκτοτε παρέμεινε πιστός σε αυτή την επιλογή. "Δεν είναι άνθρωπος που του αρέσουν τα κοσμήματα", ανέφερε μια πηγή στη Mirror τον Δεκέμβριο του 2023. "Ποτέ δεν έχει φορέσει τίποτα τέτοιο και επέλεξε να μην το κάνει ούτε τώρα. Είναι θέμα καθαρά προσωπικής προτίμησης".

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, δεν είναι ο πρώτος royal που επέλεξε να μην φορέσει βέρα. Ο παππούς του, πρίγκιπας Φίλιππος, ακολούθησε επίσης αυτή την πρακτική όταν παντρεύτηκε τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Και οι δύο τους αποφάσισαν να μην τηρήσουν αυτή την παραδοσιακή χειρονομία, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για προσωπική επιλογή και όχι για απαραίτητο βασιλικό έθιμο.

Ο πατέρας του ωστόσο, βασιλιάς Κάρολος Γ' και ο αδερφός του, πρίγκιπας Χάρι, ακολουθούν διαφορετική παράδοση, καθώς και οι δύο φορούν τις βέρες τους. Ο πρίγκιπας Χάρι, συγκεκριμένα, φοράει μια πλατινέ βέρα με ανάγλυφο φινίρισμα, κατασκευασμένη από ουαλικό χρυσό, τιμώντας έτσι τη συμβολική αξία και την παράδοση πίσω από αυτό το πολύτιμο μέταλλο.

Kate Middleton | Σε ποδοσφαιρικό αγώνα του πρίγκιπα Louis - Το viral video του TikTok από μαμά που βρέθηκε στο γήπεδο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr