Σία Κοσιώνη | Νέο ταξίδι με τον Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο τους - Πού βρέθηκαν οικογενεικώς;

Μία μίνι εξόρμηση έκαναν οικογενειακώς ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το Σαββατοκύριακο η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης αποφάσισαν να κάνουν μία νέα εξόρμηση, έχοντας στο πλευρό τους και τον μοναχογιό τους.

Ο Άγγελος Λάτσιος για κατάδυση στην Ερυθρά θάλασσα | Η αποθέωση από την Ελένη Μενεγάκη

Το ζευγάρι βρέθηκε στην Καλαμπάκα και τα Μετέωρα, μιας και η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ είχε προγραμματίσει να παρουσιάσει το παιδικό βιβλίο που έχει γράψει.

Η ίδια παρουσίασε στη βιβλιοθήκη Καλαμπάκας και όπως είπε σκοπός της είναι να διδάξει στα παιδιά την αξία των αληθινών ιστοριών, δηλαδή των ειδήσεων, αλλά κυρίως την αξία της ίδιας της ενημέρωσης. "Όταν νοιάζεσαι για το τι συμβαίνει γύρω σου, είτε στο σπίτι σου, στη γειτονιά σου, στην πόλη ή στον κόσμο, τότε αρχίζεις να αναπτύσσεις την αλληλοκατανόηση, την ενσυναίσθηση, την ανεκτικότητα και την αλληλεγγύη" είπε η ίδια.

Η Σία Κοσιώνη επέλεξε να φορέσει ένα καρό κρεμ παντελόνι με λευκό πουκάμισο και με μπεζ πανωφόρι. "Η βιβλιοθήκη Καλαμπάκας είναι ένα πραγματικό κόσμημα! Βρέθηκα σήμερα εκεί για να παρουσιάσω "Μια άλλη ιστορία" και να μιλήσω με παιδιά και γονείς για την αξία του να χτίζουμε ενημερωμένους και ενεργούς πολίτες. Έφυγα γεμάτη και βαθιά αισιόδοξη" έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.