Follow us

Σαν κοριτσάκι | H εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου στα ροζ

Μία νέα δημόσια εμφάνιση έκανε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

MissBloom TEAM
Νατάσα Θεοδωρίδου NDP

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι από τις πιο καλοντυμένες celebrities της χώρας και αρκετά σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Μάλιστα επιλέγει η ίδια να πηγαίνει σε θεατρικές παραστάσεις και να βλέπεις αρκετούς φίλους της από κοντά.

Έτσι και πρόσφατα, η τραγουδίστρια βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης "Demons" στο θέατρο Καρέζη με τους Ιωάννα Παππά, Ιωάννη Παπαζήση, Γιάννη Κουκουράκη και Μαρίζα Τσάρη. Η Νατάσα Θεοδωρίδου επέλεξε να φορέσει ένα denim παντελόνι με λευκό τοπ και ροζ ζακέτα. Μάλιστα ολοκλήρωσε το look της με ροζ suede μποτάκια.

Σαν κοριτσάκι | H εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου στα ροζ

Λίγα λόγια για το έργο

Την παραμονή μιας κηδείας, δύο ζευγάρια συναντιούνται για "χαλαρό" ποτό, σε ένα υπέροχο αστικό loft της Στοκχόλμης. Καθώς η νύχτα εξελίσσεται και υπό την επήρεια του αλκοόλ, οι χαρακτήρες αρχίζουν να προβάλλουν τις απογοητεύσεις για τη ζωή τους, δοκιμάζοντας σταδιακά όλο και πιο σουρεαλιστικά και μοχθηρά κοινωνικά παιχνίδια, με αποτέλεσμα τις μεταξύ τους συγκρούσεις και τη ρήξη με τους προσωπικούς τους δαίμονες.

To "Demons” είναι ένα γκροτέσκο, συγκρουσιακό και προκλητικό έργο που σταδιακά κορυφώνεται, αγγίζοντας πιο σκοτεινά εδάφη, για να δοκιμάσει το χιούμορ και την ειλικρίνειά μας. Ένα ελκυστικά νοσηρό έργο από τον -"εγγονό του Στρίντμπεργκ” για τους Σκανδιναβούς- Λαρς Νόρεν, που φέρει όλη την παράνοια της "Στριντμπεργκικής” δραματουργίας, παράλληλα όμως αποκαλύπτεται ως ένα αριστουργηματικό ψυχογράφημα, που μάς φέρνει αντιμέτωπους με τα ζητήματα της οικειότητας, της απώλειας, του μισογυνισμού, της ενδοοικογενειακής βίας, του εφησυχασμού, του τραύματος και του άγχους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr