Η Μαρία Αντωνά στην πρώτη εμφάνιση μετά τον χαμό της μητέρας της

Μετά την απώλεια της μητέρας της, η Μαρία Αντωνά έκανε μία νέα δημόσια εμφάνιση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Η Μαρία Αντωνά βίωσε μία αρκετά δύσκολη απώλεια, μιας και η μητέρας της έφυγε από τη ζωή ξαφνικά. Η ραδιοφωνική παραγωγός έμεινε για λίγες ημέρες εκτός, όμως πρόσφατα έκανε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση.

Η Δούκισσα Νομικού στο πατρικό της με τα παιδιά της | Τα φαγητά που δοκίμασε και τα παιχνίδια με τον πατέρα της

Η ίδια έκανε μία βραδινή έξοδο, όπου και συναντήθηκε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και της μίλησε για την απώλεια της. Η Μαρία Αντωνά επέλεξε να φορέσει ένα denim παντελόνι που έφτανε λίγο κάτω από το γόνατο, ροζ crop top και δερμάτινο jacket.

"Επέστρεψα στη δουλειά, είναι ένας τρόπος διαφυγής. Πολλές φορές, οι άνθρωποι δεν έχουμε το περιθώριο και την πολυτέλεια. Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύω κι εργάζομαι πιο σκληρά", είπε χαρακτηριστικά.

"Αυτό που με σόκαρε πιο πολύ ήταν η εικόνα που αντίκρισα, σε μια κατάσταση αρκετά δύσκολη. Αυτό ήταν που με σόκαρε πιο πολύ και πόσο μάλλον όταν τελικά κατέληξε να την βλέπω έτσι όπως την είδα, που νομίζω είναι από τις εικόνες που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Ίσως να μην έδωσε τόσο έμφαση στο πρόβλημα. Θεώρησε ότι ήταν απλά μία ενόχληση με κάποια δέκατα πυρετού και τελικά, είχε αυτή την πολύ άσχημη εξέλιξη", αναφέρει για την περιπέτεια της υγείας της.

"Αυτό που έχω κρατήσει είναι ότι πάντα ήταν πολύ περήφανη για εμένα. Πίστευε ότι είμαι το δικό της χρυσό αβγό. Πάντα ό,τι κι αν έκανα, πίστευε ότι θα είναι πετυχημένο" είπε τέλος για τη μητέρα της η Μαρία Αντωνά.