Η Δούκισσα Νομικού στο πατρικό της με τα παιδιά της | Τα φαγητά που δοκίμασε και τα παιχνίδια με τον πατέρα της

Μία οικογενειακή Κυριακή πέρασε η Δούκισσα Νομικού

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

"Η Κυριακή είναι για την οικογένεια" αυτό φαίνεται πως είναι ένα μότο που έχει η Δούκισσα Νομικού, μιας και κάθε Σαββατοκύριακο προσπαθεί να το περνάει με την οικογένεια της και πολλές φορές επισκέπτεται το πατρικό της σπίτι.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το μοντέλο και επιχειρηματίας μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες απ' όσα έκανε μαζί με τα δύο παιδιά της και τους γονείς της.

Αρχικά, τα δύο παιδάκια διάλεξαν κολοκύθες, μιας και ενόψει Halloween όλα τα παιδιά - και όχι μόνο - πειραματίζονται και τις κόβουν, δημιουργώντας έτσι τις κλασσικές φάτσες με τα έντονα μάτια και το πλατύ χαμόγελο.

Στη συνέχεια, ήταν η ώρα του φαγητού, με τη Δούκισσα Νομικού να μας δείχνει το αρκετά πλούσιο τραπέζι που είχε ετοιμάσει η μητέρα της. Μάλιστα μοιράστηκε και μία φωτογραφία από ένα κέικ, σχολιάζοντας: "Στο σπίτι των γονιών μου δεν υπάρχει περίπτωση να μην φάμε υπέροχα. Η μαμάκα μου φτιάχνει και το πιο νόστιμο σπιτικό κέικ.

Επιπλέον, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε και ένα σπάνιο στιγμιότυπο του πατέρα της, Νίκου Νομικού με τα παιδιά της την ώρα που παίζουν κρεμάλα, σχολιάζοντας τις δύσκολες λέξεις που επιλέγει ο γνωστός τραγουδιστής.

Η ίδια όμως βρήκε ευκαιρία και κοίταξε στο αρχείο που έχει μαζέψει η μαμά της απ' όλα τα εξώφυλλα που έχει κάνει στην καριέρα της. "... και εγώ άρχισα να χαζεύω το ατελείωτο αρχείο της μαμάς με όλα όσα έχω κάνει τόσο καιρό. Θα σας τα δείξω σύντομα. Εδώ κρατάω ένα εξώφυλλο του Cosmopolitan που έκανε για το Μεξικό" έγραψε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού.