Follow us

Jenna Lyons | "Όλα μου τα δόντια είναι ψεύτικα, τα μαλλιά μου είναι ψεύτικα, οι βλεφαρίδες μου είναι ψεύτικες, δεν έχω φρύδια..."

Η καλλονή σχεδιάστρια επικεφαλής σχεδιάστρια της J.Crew, η γυναίκα που έντυσε την Αμερική και την Μισέλ Ομπάμα εκτός από είδωλο του στυλ, είναι μια αληθινή μαχήτρια της ζωής και μια υπερήφανη ομοφυλόφιλη.

MissBloom TEAM
womantoc Splash News / Ideal Image

Η Jenna Lyons έγινε διάσημη στις αρχές της δεκαετίας του 2010 ως επικεφαλής σχεδιάστρια της J.Crew -η δουλειά της εκείνη την εποχή έκανε δημοφιλή την έννοια του "high-low dressing" και της χάρισε τον τίτλο της "Γυναίκας που ντύνει την Αμερική", χάρη στις πολύ επιτυχημένες προσπάθειές της να αναζωογονήσει το brand.

Είναι η γυναίκα που πρώτη λάνσαρε τις πούλιες στα πρωινά looks, πρότεινε τα mix-and-match patterns και εισήγαγε την ιδέα να φοράμε τα ρούχα που μας αρέσουν όχι ανάλογα την ώρα, αλλά ανάλογα τη διάθεση.

Η ίδια ήταν πρόεδρος του brand J.Crew έως το 2017 και έπεια κράτησε απόσταση από τα fashion δρώμενα, με κάποια επιλεκτικά πρότζεκτ. Η πιο πιστή της πελάτισσα υπήρξε η Μισέλ Ομπάμα η οποία και αγαπούσε πολύ τα λιτά σύνολα της και τις μαλακές μπαλαρίνες της. Μετά την παραίτησή της από τον οίκο J.Crew ίδρυσε μια εταιρεία με ψεύτικες βλεφαρίδες, μια που όπως είχε ομολογήσει είχε μεγάλο πρόβλημα με τις βλεφαρίδες της.

Περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr