Follow us

Η Μαρία Κορινθίου σε dinner με τον Γιάννη Αϊβάζη | "Με τους φίλους μου"

Η συνεργασία τους σε θεατρική παράσταση και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

MissBloom TEAM
κορινθίου αιβάζης ndp

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης έπειτα από 16 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να χωρίσουν. Παρά την απόφασή τους, το πρώην ζευγάρι και γονείς της μονάκριβης κόρης τους, Ισμήνης εξοκολουθούν να διατηρούν άψογες σχέσεις.

Μάλιστα μετά το χωρισμό τους ήρθε και η νέα συνεργασία τους στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και στη θεατρική παράσταση της Τάνιας Χαροκόπου, "Ο Τελευταίος Χορός", η οποία είναι μια ιστορία εμπνευσμένη από τη ζωή της συγγραφέως, όπου βλέπουμε πώς εξελίσσεται μια σχέση που είναι στα πρόθυρα του χωρισμού.

Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης σε τρυφερή αγκαλιά | Η φωτογραφία που μοιράστηκαν

Η Μαρία Κορινθίου ανέβασε και μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου βγήκε για δείπνο με τους φίλους της αλλά και με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Στην εικόνα έγραψε χαρακτηριστικά: "Dinner with friends".

Η Μαρία Κορινθίου σε dinner με τον Γιάννη Αϊβάζη | "Με τους φίλους μου"

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, "Super Κατερίνα", η Μαρία Κορινθίου, μίλησε για τις σχέσεις τους μετά τον χωρισμό, αλλά και το ενδεχόμενο να τους βλέπαμε μαζί σε τηλεοπτική εκπομπή.

"Από τη στιγμή που εξακολουθούμε να δουλεύουμε μαζί και να έχουμε και μια εταιρεία παραγωγής, φυσικά αν είναι κάτι που θα μας αντιπροσώπευε, θα το κάναμε στην τηλεόραση", είπε η Μαρία Κορινθίου.

α Μέσα μου φέρθηκαν πολύ καλά με το διαζύγιο και το έχω ξαναπεί. Σας ευχαριστώ για αυτό, δεν το περίμενα, ένιωσα σεβασμό και αγάπη", σχολίασε στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός.

Τέλος, η Μαρία Κορινθίου ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης με τον Γιάννη Αϊβάζη: "Όταν παίρνεις μια τόσο σοβαρή απόφαση δεν την παίρνεις επιπόλαια αλλά κάτω από σοβαρή σκέψη, φυσικά πρώτο παράγοντα το παιδί. Σε τίποτα δεν λέω πια το "ποτέ” η αλήθεια είναι"

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

Η Μαρία Κορινθίου σε dinner με τον Γιάννη Αϊβάζη | "Με τους φίλους μου" - εικόνα 2

Η Μαρία Κορινθίου για τον Γιάννη Αΐβάζη: "Πήρε άλλη μορφή η σχέση που έχουμε- Δεν υπάρχουν τρίτα πρόσωπα"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr