Follow us

Στην κουζίνα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Το φαγητό που έφτιαξε στον Γρηγόρη Μόργκαν

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπήκε στην κουζίνα και μαγείρεψε το αγαπημένο φαγητό του Γρηγόρη Μόργκαν.

MissBloom TEAM
Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν @christos_manioros

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απολαμβάνει να περιποιείται τα αγαπημένα της πρόσωπα και ειδικά τον σύζυγό της, Γρηγόρη Μόργκαν. Η δημοσιογράφος μαγειρεύει αρκετά συχνά και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται τις συνταγές της.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο σπίτι του στην Αίγινα | "Μου αρέσει εδώ που ζω"

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε την 1η Σεπτεμβρίου στα Χανιά περνάει πάρα πολύ χρόνο μαζί στο σπίτι τους. Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι: "Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα μετά τον γάμο. Είμαστε ακριβώς, όπως ήμασταν και πριν παντρευτούμε. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ένα δακτυλίδι στο χέρι. Δεν έχω νιώσει τίποτα άλλο. Ήταν πολύ ωραίο όλο, πάμε να το ξανακάνουμε. Μέναμε μαζί και πριν τον γάμο. Ήταν ένα πάρτι, το κάναμε πολύ στενά. Έναν χρόνο δεν είπα τίποτα, ευτυχώς κρατήθηκε κρυφό και μαθεύτηκε πέντε μέρες πριν. Λέω δεν βαριέσαι τώρα, εδώ που φτάσαμε. Ήταν για να γίνει με τον Γρηγόρη. Του πήρε έναν χρόνο να κάνει πρόταση γάμου. Ο Γρηγόρης είναι ένας άνθρωπος πολύ δουλεμένος, οπότε μαζί του νιώθω ασφάλεια".

Το βράδυ της Πέμπτης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε να μαγειρέψει για τον αγαπημένο της το φαγητό που του αρέσει, μία σούπα. Ο Γρηγόρης Μόργκαν δημοσίευσε ένα βίντεο που η ίδια αυγοκόβει το φαγητό. "Κάνει κρύο έξω, έρχεσαι από τη δουλειά και η γυναίκα σου, σου φτιάχνει την αγαπημένη σου σούπα" έγραψε στο story ο Γρηγόρης Μόργκαν.

Στην κουζίνα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Το φαγητό που έφτιαξε στον Γρηγόρη Μόργκαν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr