Συναισθηματικά φορτισμένη η έκκληση της Όλγας Κεφαλογιάννη προς τους δημοσιογράφους - "Σεβαστείτε τα παιδιά μου"

Λύγισε πριν την απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Μία δύσκολη περίοδο διανύει η Όλγα Κεφαλογιάννη στην προσωπική της ζωή. Το πρωί της Παρασκευής, η υπουργός Τουρισμού, πέρασε την πόρτα της Ευελπίδων. Εκεί ήταν συγκεντρωμένοι οι ρεπόρτερς για να τη ρωτήσουν για τα δημοσιεύματα που αφορούν την οικογενειακή της ζωή. Εμφανώς ταραγμένη, η Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε μία έκκληση προς τα Μέσα Ενημέρωσης. "Ακούστε εγώ είμαι εδώ μόνο για τα παιδιά μου. Σας παρακαλώ πολύ, σεβαστείτε την ιδιωτικότητα και την οικογένειά μου. Έχω δύο παιδιά 3 ετών, είμαι εδώ για αυτά τώρα", τόνισε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Σε χθεσινή της δήλωση, η υπουργός ανέφερε:

"Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε η πληροφορία για την κρίση στο γάμο μου, ζήτησα να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα των παιδιών μου και η οικογενειακή μας ζωή. Δυστυχώς, από το πρωί διοχετεύονται στα μέσα ενημέρωσης πληροφορίες σχετικά με μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων (απάντηση σε προηγούμενη δική μου) που όμως δεν έχει ασκηθεί.

Εάν υπάρξουν πράγματι συκοφαντικές αναφορές για το πρόσωπό μου, όπως αυτές που διαδίδονται ανωνύμως και ανεύθυνως, θα προσφύγω άμεσα στη δικαιοσύνη. Οι διαφορές οικογενειακού δικαίου, όταν δεν μπορούν να λυθούν συναινετικά, οφείλουν να οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης και όχι στα μέσα ενημέρωσης. Ως μητέρα, απευθύνω για μια ακόμη φορά έκκληση για σεβασμό, όχι εκμετάλλευση. Τα παιδιά μου πρέπει να προστατευτούν", σημείωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Είναι γεγονός, ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη ουδέποτε ήθελε να απασχολεί με την προσωπική της ζωή, αλλά μέσα από το πολιτικό έργο της.